Άννα Παναγιωταρέα
Άννα Παναγιωταρέα

Άννα Παναγιωταρέα: Επιστρέφει η «εκπρόσωπος τάφου» ως σύμβουλος στο υπουργείο Πολιτισμού.

Η δημοσιογράφος Άννα Παναγιωταρέα αναλαμβάνει καθήκοντα ειδικού συμβούλου σε θέματα Επικοινωνίας στο Πολιτικό Γραφείο της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την απόφαση 398062/31187/30415/10190/23.07.2019 που δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ της 31 Ιουλίου 2019 (αρ. Φύλλου 490), η γνωστή δημοσιογράφος αναλαμβάνει -με απόφαση της Υπουργού Λίνας Μενδώνη«καθήκοντα Ειδικής Συμβούλου σε θέματα Επικοινωνίας στο Πολιτικό Γραφείο της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού».

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ΦΕΚ, η κυρία Παναγιωταρέα θα προσφέρει τις υπηρεσίες της εθελοντικά και δεν λαμβάνει μισθό, αποζημίωση ή άλλη οικονομική απολαβή εκτός των οδοιπορικών της.

Υπενθυμίζεται πως η Άννα Παναγιωταρέα είχε τα καθήκοντα του λεγόμενου «εκπροσώπου τάφου» την εποχή της Αμφίπολη, είναι άλλωστε γνωστή η σχέση της με την νυν υπουργό Στυλιανή (Λίνα) Μενδώνη από την εποχή των ανασκαφών.

 Σύμφωνα λοιπόν με το ΦΕΚ:

«ανατίθεται από 10.07.2019 στην Παναγιωταρέα Άννα του Γεωργίου, καθήκοντα Ειδικής Συμβούλου σε θέματα επικοινωνίας, καθ’ υπέρβαση του οριζόμενου ανώτατου αριθμού ειδικών συμβούλων και συνεργατών, στο Πολιτικό Γραφείο της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η ανωτέρω υπηρετεί εθελοντικά και δεν λαμβάνει μισθό, αποζημίωση ή άλλη οικονομική απολαβή εκτός των οδοιπορικών της.

Η σχέση εργασίας της προαναφερομένης με του υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού λύεται με την αποχώρηση της Υπουργού από το ΥΠΠΟΑ.»

fek
ΦΕΚ

Άντζελα Γκερέκου: Επικεφαλής στον ΕΟΤ

youtube-box-news-logo