Κυριάκος Βελόπουλος
Κυριάκος Βελόπουλος

Κυριάκος Βελόπουλος: Επαναφορά της θανατικής ποινής ζητά η Ελληνική Λύση.

Την επαναφορά της θανατικής ποινής για συγκεκριμένα αδικήματα ζητεί ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος προτείνει δημοψήφισμα για την αυστηροποίηση των ποινών, με αφορμή «την απόφαση της Ουκρανίας για χημικό ευνουχισμό των παιδεραστών».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης, οι Έλληνες πολίτες πρέπει να αποφασίσουν για το ίδιο έγκλημα μεταξύ τριών επιλογών ποινής: «Πρώτη επιλογή, η επιβολή του θανάτου. Δεύτερη επιλογή, η ποινή της ισόβιας κάθειρξης και, τρίτη επιλογή, αυτή του χημικού ευνουχισμού».

Μάλιστα, το κόμμα του κ. Βελόπουλου ζητεί το δημοψήφισμα προκειμένου οι πολίτες να αποφανθούν για την επιλογή των ποινών όχι μόνο στους παιδεραστές, αλλά και στους δουλεμπόρους και τους εμπόρους ναρκωτικών.

«Σε αυτές τις κατηγορίες (σ.σ.: εγκλημάτων) οι πολίτες θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο εναλλακτικές ποινές. Πρώτη ποινή, αυτή του θανάτου και, δεύτερη ποινή, η ισόβια κάθειρξη. Αλλά ισόβια σημαίνει για πάντα ισόβια» αναφέρεται στην ανακοίνωση του κ. Βελόπουλου.

Συνεχίζεται η κόντρα Βελόπουλου – Νασίκα

Στο μεταξύ, ο Θανάσης Νασίκας δίνει συνέχεια στην κόντρα του με τον Κυριάκο Βελόπουλο με αφορμή την απόφαση του προέδρου της Ελληνικής Λύσης να κρατήσει την έδρα της Λάρισας, αφήνοντάς τον εκτός Βουλής.

Ο πρώην αγροτοσυνδικαλιστής σε ραδιοφωνική συνέντευξή του χαρακτήρισε «ατιμία» του κ. Βελόπουλου αυτή την απόφαση και προανήγγειλε μήνυση κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης.

Μάλιστα, περιγράφοντας τη σύλληψή του με τη διαδικασία του Αυτοφώρου μετά τη μήνυση που είχε υποβάλει εναντίον του ο κ. Βελόπουλος, ο κ. Νασίκας ανέφερε ότι: «στο αστυνομικό τμήμα έστειλε άνθρωπο του κόμματος που παρουσία του διοικητή του Α.Τ. με αγκάλιασε, μου είπε ότι ο Βελόπουλος ανακαλεί τη μήνυση και ότι «θα πάρεις έμμισθη θέση και εσύ και ο γιος σου». Εγώ του απάντησα ότι δεν θέλω καρέκλες και το μόνο που θέλω είναι να φτύσω κατάμουτρα τον Βελόπουλο».

Βελόπουλος – Στάη: Άγρια κόντρα στον «αέρα»: Αποχώρησε από την εκπομπή (video)

youtube-box-news-logoπηγή: Εφημερίδα «Δημοκρατία»