Ευρωεκλογές 2019: Αλέξης Γεωργούλης - Ευρωβουλή
Αλέξης Γεωργούλης

Ευρωεκλογές 2019: Αλέξης Γεωργούλης – Ένας «Εραστής δυτικών προαστίων» στην Ευρωβουλή.

Η νέα Ευρωβουλή θα έχει στα έδρανα της και τον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για… Βρυξέλλες.

Ο γνωστός ηθοποιός – ο οποίος σημείωσε τηλεοπτική επιτυχία με τις σειρές «Είσαι το ταίρι μου» και «Εραστής δυτικών προαστίων» – ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 2019 και κατάφερε να εκλεγεί, αφού μέχρι στιγμής και με το ποσοστό ενσωμάτωσης να είναι στο 77.61% βρίσκεται στην 5η θέση, που είναι κι εκλόγιμη, καθώς το κυβερνών κόμμα εκλέγει έξι ευρωβουλευτές.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, μέχρι στιγμής έχει 64.298, ενώ ο Πέτρος Κόκκαλης που ακολουθεί στην 6η και τελευταία εκλόγιμη θέση έχει 58.131 σταυρούς.

Όταν έγινε γνωστή η υποψηφιότητα του, ο ηθοποιός είχε εξηγήσει για ποιο λόγο αποφάσισε να κατέβει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές 2019.

«Αυτή η εποχή είναι η καλύτερη για να μιλήσουμε για τον πολιτισμό μας, για την Ελλάδα και πώς μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην Ευρώπη», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Επίσης, είχε αποκαλύψει πως λόγω της ενασχόλησής του με τα κοινά στη Λάρισα, βρισκόταν σε συζητήσεις και με τη ΝΔ για τη συμμετοχή του στις ευρωεκλογές, χωρίς όμως να έχουν γίνει επίσημες προτάσεις από τα δύο κόμματα.

Πρόωρες εκλογές: ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας (video)

youtube-box-news-logo πηγή: newsbeast.gr