Γρηγόρης Γκουντάρας - υποψήφιος - εκλογές
Γρηγόρης Γκουντάρας – υποψήφιος

Γρηγόρης Γκουντάρας: Άλλος ένας υποψήφιος για τις εκλογές.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποφάσισε να βάλει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Σαρωνικού με τον συνδυασμό του Γιώργου Σωφρόνη, «Σαρωνικός Αύριο».

Την αποκάλυψη, ωστόσο, δεν την έκανε ο ίδιος, αλλά η σύζυγός του, Νάταλι Κάκκαβα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Πάντα ο Σαρωνικός ήταν στην καρδιά μου, γι αυτό Γρήγορη μου γίνε ο χτύπος του… Καλή επιτυχία… Πάμε γερά #Σαρωνικός αύριο», σχολίασε στη λεζάντα που την συνόδευε.

Γρηγόρης Γκουντάρας, Νάταλι Κάκκαβα - υποψήφιος - εκλογές
υποψήφιος – εκλογές

Η επιλογή του συγκεκριμένου δήμου, φυσικά, δεν είναι τυχαία, αφού το ζευγάρι διαθέτει εξοχικό σπίτι εκεί και φροντίζει να επισκέπτεται το συγκεκριμένο μέρος σε κάθε ευκαιρία.

Η ίδια, μάλιστα, δημοσίευσε και την παρακάτω κοινή τους φωτογραφία, την οποία συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο.

«Ήταν τη δεκαετία του ‘70 όταν ο πατέρας μου ανακάλυψε τον ευλογημένο αυτόν τόπο, το Λαγονήσι.. Με έφερνε από παιδάκι και έχω να θυμάμαι υπέροχες αναμνήσεις… Τις ίδιες αναμνήσεις προσπαθούμε ο Γρηγόρης κι εγώ να δημιουργήσουμε στον Οδυσσέα και το Μάρκο ..Πάλι στον ίδιο τόπο… Που λατρεύουμε και που πραγματικά είναι ευλογία να μεγαλώνεις τα παιδιά σου… Το Λαγονήσι μας…

Σ αυτό τον τόπο λοιπόν, ο Γρηγόρης μου κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του νυν δημάρχου Γιώργου Σωφρόνη και το συνδυασμό Σαρωνικός αύριο με μοναδικό του όραμα να εργαστεί για ένα καλύτερο αύριο στο δήμο Σαρωνικού.. Γνωρίζοντας καλά τον Γρηγόρη, μπορώ με βεβαιότητα να μιλήσω για την εργατικότητα, το πάθος και την ηθική του… Και είμαι πολύ περήφανη για την υποψηφιότητα του, μιας και τέτοιους ανθρώπους τους χρειαζόμαστε… Καλή επιτυχία καρδούλα μου… Παραμένω η μεγαλύτερη σου θαυμάστρια… #σαρωνικοσαυριο», έγραψε χαρακτηριστικά.

Γρηγόρης Γκουντάρας, Νάταλι Κάκκαβα
Γρηγόρης Γκουντάρας, Νάταλι Κάκκαβα

Σωκράτης Ελ Γκαμαλί από το Power of Love υποψήφιος στις εκλογές (photo)

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: govastileto.gr