Βασίλης Λεβέντης - Ένωση Κεντρώων
Βασίλης Λεβέντης – Ένωση Κεντρώων

Ένωση Κεντρώων | «Δυστυχώς η Δεξιά παράταξη μένει αμετανόητη και ύπουλη».

 «Ο κ. Μητσοτάκης μοιράζει λεφτά, κόβει φόρους, υπόσχεται παραδείσους και ράβει κουστούμια πρωθυπουργού» σχολιάζει η Ένωση Κεντρώων για τη χθεσινή ομιλία του προέδρου της ΝΔ στο 12ο Συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ρωτά: «Η ίδια ΝΔ δεν ήταν και επί Σαμαρά; Διαφέρει σε κάτι ο κ. Μητσοτάκης;».

Σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Κεντρώων σημειώνει πως «δυστυχώς η Δεξιά παράταξη μένει αμετανόητη και ύπουλη, αλλά ας όψεται η κ. Γεννηματά που ψήφισε ενισχυμένη αναλογική πέρυσι και παρέμεινε στην προοπτική πρωθυπουργίας ο κ. Μητσοτάκης».

«Όσον αφορά το Σκοπιανό, μην διαρρηγνύει τα ιμάτιά του υπέρ της Μακεδονίας, γιατί ο ίδιος μιλάει μεν για γλώσσα και ταυτότητα, το όνομα όμως το καταπίνει. Άλλωστε ο πατέρας του έδινε το όνομα της Μακεδονίας πριν 30 χρόνια. Η αδελφή του Ντόρα έδινε τη σύνθετη ονομασία από το 2008 και αυτή δεν έγινε αποδεκτή, γιατί οι Σκοπιανοί επέμεναν στο σκέτο Μακεδονία. Στην Ελλάδα ξέρουμε καλά ότι η Δεξιά παράταξη στέκει σούζα μπροστά στην αμερικανική πρεσβεία» σημειώνει η Ένωση Kεντρώων.

Μητσοτάκης | Επίδομα 2.000 ευρώ για κάθε παιδί που γεννιέται – Αύξηση κατώτατου μισθού στα 703 ευρώ (video)

twitter-logo-boxnews