Πέτρος Τατσόπουλος και Αντώνης Πανούτσος | Υποψήφιοι βουλευτές με τη ΝΔ
Κυριάκος Μητσοτάκης, Πέτρος Τατσόπουλος, Αντώνης Πανούτσος

Πέτρος Τατσόπουλος και Αντώνης Πανούτσος | Υποψήφιοι βουλευτές με τη ΝΔ.

Σε ποιες περιοχές κατεβαίνουν οι δύο προσωπικότητες με τα ψηφοδέλτια της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία θα είναι ο γνωστός δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Αντώνης Πανούτσος, που ακούγεται καθημερινά με τον Μάκη Προβατά στο Athens Voice Radio 102.5, 10.00-12.00, και ο καταξιωμένος συγγραφέας και πρώην βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο Αντώνης Πανούτσος θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία στη Β’ Αθηνών, στον Δυτικό Τομέα, ενώ ο Πέτρος Τατσόπουλος κατεβαίνει επίσης στη Β’ Αθηνών, στον Βόρειο Τομέα.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

Τη σημασία της διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας με πρόσωπα που δεν προέρχονται από τον χώρο της σηματοδοτεί η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να εντάξει στα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών τον καταξιωμένο συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο και τον γνωστό αρθρογράφο Αντώνη Πανούτσο. Ο  πρώτος θα είναι υποψήφιος στον Βόρειο τομέα της Β’ Αθηνών και ο Αντώνης Πανούτσος στον Δυτικό. 

Ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Αντώνης Πανούτσος με τον γραπτό λόγο τους και τις δημόσιες παρεμβάσεις τους στηρίζουν από καιρό την προσπάθεια της ΝΔ να φέρει την πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η χώρα και έτσι σήμερα αποδέχθηκαν με χαρά την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ενταχθούν στη ΝΔ και να τη στηρίξουν πλέον και στην πράξη. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος εξελέγη βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2012 και τον Ιανουάριο του 2014 αποχώρησε οριστικά από το εν λόγω κόμμα, καταγγέλλοντας τον τυχοδιωκτισμό της ηγετικής του ομάδας, τη λαϊκίστικη αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ, το στρατηγικό εναγκαλισμό του με τους ΑΝΕΛ και την ανοχή προς τα φαινόμενα βίας. Έχει μάλιστα καταγράψει τις εμπειρίες του από τη συμμετοχή του στο ΣΥΡΙΖΑ στο βιβλίο του«Ήμουν κι εγώ εκεί». Η προσέγγισή του με τη ΝΔ έχει ξεκινήσει εδώ και πολλούς μήνες και είχε δώσει άλλωστε το παρών και στο τελευταίο συνέδριο του κόμματος. 

Ο Αντώνης Πανούτσος από την πλευρά του έχει τη δική του διαδρομή στον χώρο της δημοσιογραφίας, κυρίως της αθλητικής, αλλά όχι μόνο. Εδώ και καιρό με την πολιτική αρθρογραφία του και τις δημόσιες παρεμβάσεις του δεν κρύβει τη στήριξη του στη ΝΔ και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη με τον οποίο έχει συχνή επικοινωνία.

Ο Αντώνης Πανούτσος πολιτεύεται για πρώτη φορά και, όπως χαριτολογώντας λέει κι ο ίδιος, «έφτασε η ώρα από σχολιαστής του παιχνιδιού να μπει επιτέλους και στο γήπεδο».

Σάκης Τανιμανίδης | Κατεβαίνει και αυτός στις εκλογές για βουλευτής;

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: athensvoice.gr