Γιώργος Καρατζαφέρης, Άδωνις Γεωργιάδης
Γιώργος Καρατζαφέρης, Άδωνις Γεωργιάδης

Γιώργος Καρατζαφερης | Ο Άδωνις σε μένα ήταν «κότα».. θα λυπηθώ πολύ να τον δω στη φυλακή.

«Αποφάσισα να απέχω από την πολιτική μέχρι να «καθαρίσω» και σήμερα, που απαλλάχτηκα από όλες αυτές τις στημένες σκευωρίες, επιστρέφω με το ΛΑΟΣ στις επόμενες εκλογές».

Τώρα για μένα είναι η μεγάλη πρόκληση να δώσω σε κάποιους ένα μάθημα και ειδικά σε αυτούς του «καταληψίες» που πιστεύουν ότι είναι το 18ο Λύκειο η Ελλάδα, «δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Full Life ο Γιώργος Καρατζαφερης.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Δημήτρη Γκοσμάνη «Η βασική πρόκληση για εσάς ποια θα είναι» ο Πρόεδρος του Ορθόδοξου Λαϊκού Συναγερμού (ΛΑ.Ο.Σ) απάντησε:

«Η πρόκληση για μένα είναι να μπω στο κοινοβούλιο και να βάλω τάξη… Να αποτρέψω τον πλέον ευτελισμό του κοινοβουλίου μας. Είχα έναν Άδωνι Γεωργιάδη που ήταν και τότε εκεί, να κάθεται σαν την «κότα», καθώς δεν τον έπαιρνε να κάνει αυτά που κάνει σήμερα ο άνθρωπος αυτός, ξεφεύγοντας ανεξέλικτα και χυδαία στις κόντρες του με τον Παύλο Πολάκη, που δεν τις συναντάς ούτε στις «αποβάθρες».

Για μένα, η Νέα Δημοκρατία είναι σήμερα ένα «κοτέτσι» χωρίς «κοκόρια» Όσο για τον Άδωνι και την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Novartis, αν λαδώθηκε, που λένε ότι λαδώθηκε θα στεναχωρηθώ να τον δω στην φυλακή…»

Άδωνις Γεωργιάδης – Ο Τσίπρας τα έχει οργανώσει όλα – Θα τους λιώσω (video)

twitter-logo-boxnews