Βασίλης Λεβέντης | δείτε το προεκλογικό του σποτ (video)
Βασίλης Λεβέντης, Γιάννης Παπαθανάσης

Βασίλης Λεβέντης | δείτε το προεκλογικό του σποτ.

Το νέο προεκλογικό σποτ του Βασίλη Λεβέντη τα έχει όλα Κυβέρνηση, παλιός ελληνικός κινηματογράφος, τραγούδι, θάλασσα και λεβέντες.

Δυναμικά κατεβαίνει σε αυτές τις εκλογές ο Βασίλης Λεβέντης και η Ένωση Κεντρώων. Το πρώτο σποτ του κόμματος περιέχει αρκετά στοιχεία της ελληνικής κουλτούρας καθώς και μηνύματα υποστηρικτών του προέδρου που έχουν στείλει οι υποστηρικτές του. 

Το τραγούδι που συνοδεύει το σποτ είναι του Πασχάλη Χατζόπουλου («Ενωμένοι Μαζί») και πρωταγωνιστής του ο.. wannabe Νίκος Ξανθόπουλος της ελληνικής διαφήμισης, Γιάννης Παπαθανάσης.  

Ο Βασίλης Λεβέντης γεννήθηκε το 1951 στη Μεσσήνη Μεσσηνίας. Είναι το τέταρτο παιδί του Αποστόλου και της Γρηγορίας Λεβέντη. Η οικογένεια Λεβέντη, μετά από καταστροφή της περιουσίας της από τους Γερμανούς κατακτητές, μετοίκησε στον Πειραιά όπου ο Βασίλης Λεβέντης ολοκλήρωσε τη στοιχειώδη και μέση εκπαίδευση (το δημοτικό και το εξατάξιο γυμνάσιο).

Το 1969 εισήλθε τέταρτος στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στη σχολή Πολιτικών Μηχανικών. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του με άριστα και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Μόναχο της Γερμανίας.

Ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία στο Πολεμικό Ναυτικό στη Διεύθυνση Διοικητικής Μέριμνας Ναυτικού (Δ.Δ.Μ.Ν.), στον Ναύσταθμο Σαλαμίνας, ως Επίκουρος Σημαιοφόρος, την περίοδο 1976-1978.

πηγή: lifo.gr