Τάκης Σπυριδάκης: Πότε και που θα γίνει η κηδεία
Τάκης Σπυριδάκης

Τάκης Σπυριδάκης: Πότε και που θα γίνει η κηδεία – Τι ζητεί η οικογένεια του.

Σε στενό οικογενειακό κύκλο επιθυμεί η οικογένεια του Τάκη Σπυριδάκη να γίνει η κηδεία του ηθοποιού, και με ανακοίνωσή της εκφράζει τη δυσαρέσκειά της που δημοσιοποιήθηκαν οι λεπτομέρειες της νεκρώσιμης ακολουθίας.

Η κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού Τάκη Σπυριδάκη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα το πρωί στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου.

Τη Δευτέρα στις 10 το πρωί στον Άγιο Δημήτριο της πλατείας Λυσικράτους στην Πλάκα θα πραγματοποιηθεί η νεκρώσιμη ακολουθία για τον Τάκη Σπυριδάκη που «έφυγε» νικημένος από τον καρκίνο.

Έτσι, με ανακοίνωσή της η οικογένεια του εκλιπόντα ηθοποιού ζητεί από τα ΜΜΕ να σεβαστούν το πένθος της και να της επιτρέψουν να γίνει η κηδεία σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σας ευχαριστούμε όλους για τα συλλυπητήρια. Δυστυχώς τα μέσα προχώρησαν και σε δημοσίευση των πληροφοριών για τον τόπο της κηδείας του πατέρα μας παραβιάζοντας την επιθυμία μας να παραμείνουν σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η οικογένεια σας παρακαλεί να σεβαστείτε την κατάσταση, την θλίψη και το πένθος μας και να παρευρεθούν μόνο τα άτομα που επιθυμούμε».

Τάκης Σπυριδάκης: Πέθανε ο γνωστός ηθοποιός – «Πρόεδρος αγαπούλας» (video)

youtube-box-news-logo