Φώτης Σεργουλόπουλος
Φώτης Σεργουλόπουλος

Φώτης Σεργουλόπουλος: Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή.

Δύσκολες ώρες βιώνουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η οικογένειά του, καθώς έφυγε από τη ζωή η 27χρονη ανιψιά του, Αντιγόνη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», η Αντιγόνη ήταν κόρη του μεγαλύτερου αδερφού του παρουσιαστή.

Η άτυχη κοπέλα κηδεύτηκε σε κλίμα βαθιάς οδύνης το μεσημέρι της Πέμπτης στο νεκροταφείο της Καλλιθέας.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα της Έμυ και η μικρότερη αδερφή της Μαρία, που αδυνατούσαν να συνειδητοποιήσουν ότι η Αντιγόνη τους δεν είναι πια κοντά τους.

Η Αντιγόνη σπούδαζε στο τμήμα Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Παντείου Πανεπιστημίου και στο παρελθόν βρισκόταν στο πλευρό του θείου της στο «Φ&Μ Live», ως εκπαιδευόμενη δημοσιογράφος.

27χρονη ανιψιά του, Αντιγόνη
27χρονη ανιψιά του, Αντιγόνη

Με την ολοκλήρωση των σπουδών της στο ελληνικό πανεπιστήμιο, πριν από περίπου τριάμισι χρόνια, η Αντιγόνη αποφάσισε να φύγει στην Ολλανδία για μεταπτυχιακές σπουδές.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, την εποχή εκείνη διαπίστωσε κάποια προβλήματα υγείας και μετά από ιατρικές εξετάσεις διαγνώστηκε με λευχαιμία σε προχωρημένο στάδιο.

Η ίδια υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση και παρά το γεγονός ότι αρχικά η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε, κάποιες σοβαρές επιπλοκές κατέστρεψαν σταδιακά όλα τα ζωτικά της όργανα.

Το 2016, το Αττικό Νοσοκομείο είχε εκδώσει ανακοίνωση για την Αντιγόνη ζητώντας αιμοπετάλια. Η μεταμόσχευση έγινε, ωστόσο, η άτυχη κοπέλα δεν τα κατάφερε…

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Πέθανε ξαφνικά – Τον βρήκε νεκρό η κόρη του (video)

youtube-box-news-logoπηγή: newsbeast.gr