Ρένα Βουτσινά: Πέθανε η αγαπημένη ηθοποιός
Ρένα Βουτσινά

Ρένα Βουτσινά: Πέθανε η γνωστή και αγαπητή ηθοποιός.

Η Ρένα Βουτσινά μετά από μία εβδομάδα παραμονής στην εντατική από βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο, χθες κατέληξε.

Από την πρώτη έως και την τελευταία στιγμή ήταν στο πλευρό της η πολυαγαπημένη της κόρη, Ναστάζια, η οποία βιώνει μία από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της.

20 χρόνια πριν σοκ είχε προκαλέσει στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο, η πτώση του συζύγου της, Βάσου Ανδριανού από την βεράντα του σπιτιού τους, ενώ μέσα βρισκόταν εκείνη μαζί με την κόρη τους.

Το βιογραφικό της

Η Ρ. Βουτσινά ήταν σύζυγος του Βάσου Αδριανού (1943-1999) με τον οποίο απέκτησε μια κόρη.

Φιλμογραφία

Από τα Ιεροσόλυμα με αγάπη (1967)[Έλενα]
Ανοιχτή επιστολή (1968)
Της ζήλειας τα καμώματα (1971)
Ο Φαφλατάς (1971)
Αγάπη μου παλιόγρια (1972)
Τι 30… τι 40… τι 50… (1972) [Στέλλα]
Υποψήφιοι βουλευτές και βουλευτίνες (1980)

Δημήτρης Ζάχος: Πέθανε ο θρύλος του δημοτικού τραγουδιού (video)

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: neaselida.gr