Δρ. Έκτορας Χατζηπαναγής
Δρ. Έκτορας Χατζηπαναγής

Δρ. Έκτορας Χατζηπαναγής | Στο Συνέδριο Πλαστικής Χειρουργικής στο Ντάλας των Η.Π.Α.

Στο Ντάλας των Η.Π.Α παρευρέθηκε ο Δρ. Έκτορας Χατζηπαναγής, στα πλαίσια του ετήσιου Συνεδρίου Πλαστικής Χειρουργικής και Αισθητικής Ιατρικής, ένα από τα πιο σημαντικά συνέδρια παγκοσμίως στον τομέα αυτό.

Ο Δρ. Χατζηπαναγής είχε την ευκαιρία να συναντήσει παλιούς φίλους και μέντορες, όπως τους διάσημους πλαστικούς χειρουργούς Dr. Rod Rohrich και Dr. Timothy Marten.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, πέραν των τελευταίων θεραπειών στον χώρο της αισθητικής ιατρικής, συζητήθηκαν επίσης και οι πιο σύγχρονες τεχνικές ρινοπλαστικής και facelift, δυο επεμβάσεις στις οποίες ο Δρ. Χατζηπαναγής εξειδικεύεται.

Ο Δρ. Έκτορας Χατζηπαναγής είναι πιστοποιημένος Πλαστικός Χειρουργός Γερμανίας και Αναπληρωτής Καθηγητής Πλαστικής Χειρουργικής στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου.

Πραγματοποίησε την εκπαίδευσή του σε ορισμένα από τα πιο διάσημα ιδρύματα της Ευρώπης, όπως το περίφημο Πανεπιστήμιο του Cambridge (Ηνωμένο Βασίλειο), καθώς και το University College του Λονδίνου (UCL, UK).

Στη συνέχεια πραγματοποίησε την εκπαίδευσή του στην Πλαστική και Επανορθωτική Χειρουργική στο περίφημο νοσοκομείο Bogenhausen στο Μόναχο, υπό την καθοδήγηση του παγκοσμίου φήμης χειρουργού Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής, καθηγητή Milomir Ninkovic.

Προσεχώς έρχεται στην Ελλάδα για να ανοίξει τη δική του κλινική Πλαστικής Χειρουργικής, Perfect- Blue, στο Κολωνάκι και στο Πανόρμα Βούλας.

Ο Dr. Έκτορας Χατζηπαναγής έρχεται στην Ελλάδα

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com