Ο Dr. Έκτορας Χατζηπαναγής έρχεται στην Ελλάδα
Dr. Έκτορας Χατζηπαναγής

Ο Dr. Έκτορας Χατζηπαναγής έρχεται στην Ελλάδα.

Ο πιστοποιημένος Πλαστικός Χειρουργός Γερμανίας και Αναπληρωτής Καθηγητής Πλαστικής Χειρουργικής στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου έρχεται στην Ελλάδα.

Έχοντας εργαστεί σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο, μεταξύ των οποίων στο Ηνωμένο Βασιλείο, στη Γερμανία, στη Σουηδία και στην Κίνα, ο Dr. Έκτορας Χατζηπαναγής έρχεται στην Ελλάδα για να ανοίξει τη δική του κλινική Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής, Perfect- Blue, στο Κολωνάκι και στο Πανόραμα Βούλας.

Ο Δρ. Έκτορας Χατζηπαναγής πραγματοποίησε την εκπαίδευσή του σε ορισμένα από τα πιο διάσημα ιδρύματα της Ευρώπης, όπως το περίφημο Πανεπιστήμιο του Cambridge (Ηνωμένο Βασίλειο), καθώς και  το University College του Λονδίνου (UCL, UK).

Στη συνέχεια πραγματοποίησε την εκπαίδευσή του στην Πλαστική και Επανορθωτική Χειρουργική στο περίφημο νοσοκομείο Bogenhausen στο Μόναχο, υπό την καθοδήγηση του παγκοσμίου φήμης χειρουργού Πλαστικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής, καθηγητή Milomir Ninkovic.

Θεωρείται ένας διεθνώς αναγνωρισμένος επιστήμονας στον τομέα της αιμάτωσης ιστών και της αγγειογένεσης, και έχει δημοσιεύσει μεγάλο όγκο εργασίας σε επιστημονικά περιοδικά μεγάλης εμβέλειας και επιρροής.

Κατέχει επίσης πολλαπλές ευρεσιτεχνίες μεταξύ των οποίων και η πρωτοποριακή θεραπεία πλάσματος Hypoxia Preconditioned  το 2014.

twitter-logo-boxnewsgosman 01-logo-PNG-180X170Του: Δημήτρη Γκοσμάνη – dimigos7@gmail.com