Σταμάτης Γαρδέλης | Θύμα τροχαίου
Σταμάτης Γαρδέλης

Σταμάτης Γαρδέλης | Θύμα τροχαίου.

Θύμα τροχαίου έπεσε πριν λίγες μέρες ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του.

Ο δημοφιλής ηθοποιός οδηγώντας βράδυ φορτισμένος συναισθηματικά στο ρεύμα καθόδου της Συγγρού στο ύψος του Παντείου Πανεπιστημίου έχασε τον έλεγχο του κόκκινου XT 550 που οδηγούσε με αποτέλεσμα να ξεφύγει της πορείας του.

Το τι έγινε στη συνέχεια ωστόσο θα το μάθουμε στο The 80s Musical στο οποίο πρωταγωνιστεί στο Θέατρο Πειραιώς 131.

Βλέπετε, ο δημοφιλής ηθοποιός κινδύνεψε μόνο για τις ανάγκες γυρίσματος, ενώ όπως μπορείτε να δείτε και στα παρασκήνια τόσο ο Σταμάτης Γαρδέλης όσο και το team του, το  κατευχαριστήθηκαν, με τον ηθοποιό βεβαίως να έχει μπει στο… πετσί του ρόλου!

(κλικ πάνω στις εικόνες για μεγέθυνση)

Σύντομο  Βιογραφικό

Γεννήθηκε την Πρωτομαγιά του 1960 στην Αθήνα. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1981, στα 21 του χρόνια, όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη Τα τσακάλια. Μ’ αυτή την ταινία αμέσως καθιερώθηκε και έγινε ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στον κόσμο, κυρίως τη νεολαία της εποχής.

Έπειτα ξεκίνησε η ξέφρενη ανοδική πορεία στην καριέρα του με πολλές επιτυχημένες εμπορικά ταινίες (κάποιες για τον κινηματογράφο, αλλά οι περισσότερες για την αγορά του βίντεο, που βρισκόταν τότε στην χρυσή περίοδό της) όπως Βασικά καλησπέρα σας (Οι ραδιοπειρατές), Ρόδα, τσάντα και κοπάνα, Σατανάδες στα σχολεία, Ταξίδι στην πρωτεύουσα, Καμικάζι αγάπη μου, Οι επικίνδυνοι, Έλα να αγαπηθούμε ντάρλινγκ, Όταν οι ρόδες χορεύουν, Περάστε φιλήστε τελειώσατε. Έτσι, ο Σταμάτης Γαρδέλης μετατράπηκε σε ποπ είδωλο της δεκαετίας του 1980 και σύμβολο μιας ολόκληρης εποχής.

Σύμφωνα με τον ίδιο, εν μέρει εγκλωβίστηκε στους ρόλους αυτούς, γνωρίζοντας την προκατάληψη και την απόρριψη όταν προσπαθούσε πολύ να κάνει κάτι διαφορετικό. Τα τελευταία χρόνια απείχε από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, ασχολούμενος κυρίως με το θέατρο. Το 2010 – 2011 πραγματοποίησε διπλή επιστροφή στα τηλεοπτικά πράγματα, συμμετέχοντας ως διαγωνιζόμενος στο πρόγραμμα Dancing with the Stars του ANT1 και κάνοντας εμφάνιση στην τηλεοπτική σειρά της Μυρτώς Κοντοβά και του MEGA Μίλα μου Βρώμικα.