Γερασιμίδου - Λαζόπουλος | κόντρα για την «φιλία» τους (δηλώσεις)
Ελένη Γερασιμίδου, Λάκης Λαζόπουλος

Γερασιμίδου – Λαζόπουλος | κόντρα για την «φιλία» τους.

Η Ελένη Γερασιμίδου και ο Λάκης Λαζόπουλος εκτός από τις συναντήσεις τους στην κάμερα, χαρίζοντας στο τηλεοπτικό κοινό απίστευτες στιγμές γέλιου, τους συνέδεε μια χρόνια φιλία.

Και χρησιμοποιούμε παρελθοντικό χρόνο, μιας και εδώ και λίγο καιρό η σχέση τους έχει τελειώσει. Είναι μια παλιά φιλία, αλλά τώρα δεν υπάρχει φιλία από την πλευρά μου.

Δεν έχουμε μαλώσει, αλλά με συγχωρείτε πάρα πολύ, αλλά για μένα το κόμμα μου είναι η ζωή μου ολόκληρη, είναι αυτά που πιστεύω, είναι αυτά που θέλω να δω να γίνονται.

«Δεν είμαι εχθρός, βεβαίως, αλλά δεν μπορώ να είμαι φίλη με έναν άνθρωπο που τόσο άδικα έχει πολεμήσει το κομμουνιστικό κόμμα. Αυτό και τελειώσαμε», δήλωσε η ίδια πρόσφατα στις τηλεοπτικές κάμερες.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Τον θαυμάζω, συνεργαστήκαμε καλά, αλλά μέχρι εκεί. Καλή παρέα να έχει, με τους ανθρώπους που κάνει παρέα και με τους κύκλους του κι εγώ με τους δικούς μου. Εγώ αισθάνομαι καλά με τους συντρόφους μου».

Η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου στη Γερασιμίδου

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής είχε στο παρελθόν συνεργαστεί για πολλά χρόνια με την Ελένη Γερασιμίδου ήδη από τους «Δέκα Μικρούς Μήτσους» και φυσικά στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» και έδωσε την απάντηση του για τα όσα ειπώθηκαν στο newpost.gr.

«Εμένα εξακολουθούν και παραμένουν φίλοι μου όσοι έχουν εντελώς αντίθετες απόψεις. Λυπάμαι γι’ αυτό που άκουσα από σας. Επίσης, φίλοι μου παραμένουν από το ΚΚΕ και όσοι διαφοροποιήθηκαν» απάντησε ο Λάκης Λαζόπουλος.