Αντώνης Ρέμος | Σοβαρό ατύχημα - Γιατί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο;
Αντώνης Ρέμος – τραγουδιστής

Αντώνης Ρέμος | Σοβαρό ατύχημα – Γιατί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο;

Ο Αντώνης Ρέμος βρέθηκε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο, καθώς του συνέβη ένα σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του εορταστικού επεισοδίου του ΑΝΤ1 για την Πρωτοχρονιά.

Ο Γιώργος Λιάγκας συγκεκριμένα, φρόντισε να περιγράψει επακριβώς όλα όσα συνέβησαν στον αέρα του «Πρω1νό», ώστε να αποφευχθούν πιθανές ανακρίβειες κατά την αναπαραγωγή των γεγονότων.

Αναλυτικά ανέφερε: «Χτες γράψαμε το εορταστικό της πρωτοχρονιάς, ήταν εδώ όλοι οι ηθοποιοί από τα σίριαλ του ΑΝΤ1 και βασικός καλεσμένος ήταν ο Αντώνης Ρέμος και πολλές άλλες εκπλήξεις. Κάποια στιγμή το γύρισμα διεκόπη με άσχημο τρόπο, γιατί τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο αριστερό του μάτι ο Αντώνης Ρέμος. Πήγε η παραγωγή εδώ με τον Αντώνη στο νοσοκομείο -ήταν και η Υβόννη μαζί- στις 5-5:30 τα ξημερώματα. Σήμερα το μεσημέρι θα είμαστε σίγουροι ότι είναι κάτι μη αναστρέψιμο, γιατί υπάρχει και μία τέτοια πιθανότητα, είναι πολύ σοβαρός τραυματισμός. Θεωρώ όμως ότι κατά 99% δεν θα είναι κάτι».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής, το μάτι του τραγουδιστή έχει πρηστεί. Αφού ξεκαθάρισε ότι είναι καλά και μπορεί να μιλήσει, ευχήθηκε περαστικά και ξεκαθάρισε για μία ακόμη φορά: «Πιστεύω ότι θα είναι περαστικό.  Θα το πω, όπως το είπαν οι γιατροί. Αν ήταν 3 χιλιοστά, πιο κοντά στο μάτι, θα είχε χάσει την όρασή του. Το μεσημέρι θα υπάρχει η απάντηση από τους γιατρούς».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες το σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του εορταστικού επεισοδίου του ΑΝΤ1 για την Πρωτοχρονιά, συνέβη όταν άνοιξε «κανονάκι» με κομφετί και μπήκε στο μάτι του Αντώνη Ρέμου, με αποτέλεσμα να σκιστεί ο κερατοειδής χιτώνας.

πηγή: Peoplegreece.com