Παναγία των Παρισίων
Παναγία των Παρισίων

Παναγία των Παρισίων: Γυναίκα υποστηρίζει ότι είδε την φιγούρα του Ιησού στις φλόγες.

Τη φιγούρα του Ιησού ισχυρίζεται πως διέκρινε μια γυναίκα, στις φλόγες που έκαιγαν την οροφή της Παναγίας των Παρισίων το απόγευμα της Δευτέρας.

Η Λέσλι Ρόουαν από την Σκοτία, διάβαζε τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την καταστροφική φωτιά στην Παναγία των Παρισίων, όταν παρατήρησε κάτι ασυνήθιστο στις φωτογραφίες που συνόδευαν τις δημοσιεύσεις.

Η ίδια διέκρινε μια φιγούρα ανάμεσα στις φλόγες και τους καπνούς που κατά τη γνώμη της ήταν εκείνη του Ιησού Χρηστού.

«Μπορεί το μυαλό να μου παίζει παιχνίδια, αλλά παιδιά κοιτάξτε προσεκτικά αυτή τη φωτογραφία. Τι βλέπετε;» σχολίασε η 38χρονη, σύμφωνα με τη DailyMail και δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Facebook ζουμαρισμένη τη φωτογραφία της φλεγόμενης Παναγίας των Παρισίων, στην οποία είχε κυκλώσει το σημείο όπου έβλεπε τη φιγούρα.

Παναγία των Παρισίων - φιγούρα Ιησού
Παναγία των Παρισίων – φιγούρα Ιησού

Δεκάδες αντιδράσεις στο Facebook για την φιγούρα του Ιησού

Σύντομα, δεκάδες άλλοι χρήστες έσπευσαν να συμφωνήσουν μαζί της. Έβλεπαν και εκείνοι την ίδια φιγούρα ανάμεσα στις φλόγες της Παναγίας των Παρισίων.

«Παρατηρώντας την φωτογραφία το βράδυ της Δευτέρας, συγκλονίστηκα με αυτό που έβλεπα. Κοιτάζω πραγματικά μια πολύ ζωντανή εικόνα» εξηγεί η Βρετανίδα στη Daily Record.

«Πιστεύω θα φέρει παρηγοριά στους ανθρώπους του Παρισιού και όλο τον κόσμο σε μια τέτοια δυσάρεστη στιγμή» πρόσθεσε.

Κάποιοι από τους χρήστες υποστήριξαν μάλιστα πως μπορούν να διακρίνουν ολοκάθαρα τον Ιησού, ακόμη και τον χιτώνα που φορά ανάμεσα στους καπνούς της Παναγίας των Παρισίων.

Παναγία των Παρισίων: Η σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή από ψηλά (photo)

twitter-logo-boxnews

πηγή: iefimerida.gr