Ο Μάικλ Τζάκσον ζει; Η selfie της κόρης του «άναψε» φωτιές
Μάικλ Τζάκσον

Ο Μάικλ Τζάκσον ζει; Η selfie της κόρης του «άναψε» φωτιές.

Ο Μάικλ Τζάκσον δεν πέθανε ποτέ, υποστηρίζουν κάποιοι fan του Βασιλιά της Pop όπως άλλωστε πιστεύεται και για άλλους αστέρες που έφυγαν ξαφνικά από την ζωή.

Στους λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας ανέκαθεν άρεσε να πιστεύουν ότι τα ινδάλματά τους ουδέποτε «έφυγαν» από τη ζωή, αλλά πως ο θάνατός τους ήταν απλώς ένα καλά σκηνοθετημένο show.

Αυτή η θεωρία υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια για τον Έλβις Πρίσλεϊ και τώρα στη «λίστα» προστίθεται και ο Michael Jackson.

Τώρα, μία selfie φωτογραφία της κόρης του βασιλιά της ποπ έρχεται να ταράξει τα νερά και να αναζωπυρώσει τις ελπίδες των εκατομμυρίων οπαδών του ότι δεν πέθανε το 2009.

Η 18χρονη Πάρις τον περασμένο Μάιο μοιράστηκε με τους χιλιάδες follower της στο Instagram μία selfie φωτογραφία της ενώ οδηγούσε.

Ο Μάικλ Τζάκσον ζει; Η selfie της κόρης του «άναψε» φωτιές
Michael Jackson – Instagram – selfie

Τώρα οπαδοί της θεωρίας ότι ο Μάικλ Τζάκσον είναι ζωντανός υποστηρίζουν ότι η Πάρις δεν είναι μόνη της στο αμάξι αλλά στο πίσω κάθισμα βρίσκεται και ο πατέρας της ολοζώντανος.

Στην φωτογραφία όντως φαίνεται μία σκιά στο πίσω κάθισμα, η οποία με την κατάλληλη επεξεργασία διαπιστώνει κανείς πως κρύβει μία φιγούρα που μοιάζει στον Βασιλιά της Pop.

Στο βίντεο που έχει πάνω από 300.000 προβολές «αποκαλύπτεται» το μυστικό που κρύβεται στην φωτογραφία και πώς οι ειδικοί διαπίστωσαν την ύπαρξη της μορφής που μοιάζει με αυτή του Μάικλ Τζάκσον, ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως πρόκειται για ρούχα που βρίσκονται στο πίσω μέρος του οχήματος.

Το βίντεο φέρει τίτλο «Η αποδεδειγμένη εμφάνιση του Μάικλ Τζάκσον επτά χρόνια μετά τον θάνατο του».

twitter-logo-boxnews

πηγή: star.gr