Δαχτυλίδι της Φωτιάς
Δαχτυλίδι της Φωτιάς

Ηλιούπολη – Θύμα βιασμού 20χρονη μετά το παιχνίδι «Δαχτυλίδι της Φωτιάς».

Θύμα βιασμού μετά το παιχνίδι »Ring on fire» έπεσε 20χρονη στην Ηλιούπολη.

Το »δαχτυλίδι της φωτιάς» είναι ένα παιχνίδι υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ το οποίο περιλαμβάνει πολλές παρτίδες με τράπουλα όπου σε κάθε γύρο οι παίκτες πρέπει να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες και νικητής είναι εκείνος ο όποιος καταφέρει να μην χάσει τις αισθήσεις του.

Έτσι συνέβη και στη περίπτωση της 20χρονης κοπέλας. Η τράπουλα μοιράστηκε, τα ποτήρια γέμισαν με αλκοόλ, η 20χρονη και η παρέα της πήραν θέση και το παιχνίδι «Ring on Fire» ξεκίνησε .

Οι γύροι περνούσαν , τα ποτήρια γέμιζαν συνεχώς.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, η 20χρονη κοπέλα άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της. Συμπαίκτης της προθυμοποιήθηκε να την οδηγήσει στο υπνοδωμάτιο.

Εκείνος, σε κατάσταση μέθης, άρχισε να τη χαϊδεύει σε όλο της το σώμα, η κοπέλα αντέδρασε και ο φίλος της αποχώρησε. Λίγα λεπτά μετά δυο νεαροί επέστρεψαν στο δωμάτιο, βρήκαν τη 20χρονη να κοιμάται και άρχισαν να ασελγούν σε βάρος της. Ξύπνησε ταραγμένη , ούρλιαξε για βοήθεια, εκείνοι συνέχισαν τις πράξεις τους.

Η 20χρονη, αμέσως μετά το μαρτύριο που έζησε, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Ηλιούπολης και κατήγγειλε το βιασμό της.

«Είχαμε πιει υπερβολικά. Δεν ξέραμε τι κάναμε», είπαν στους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν οι δύο νεαροί .

Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.

Τι είναι το «Δαχτυλίδι της Φωτιάς»

Το «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» παίζεται με τράπουλα και οι χαμένοι οφείλουν να πιουν την ποσότητα αλκοόλ που έχει ορίσει αυτός που κάνει «μάνα».

Συγκεκριμένα, το επικίνδυνο παιχνίδι περιλαμβάνει πολλές παρτίδες με τράπουλα όπου σε κάθε γύρο οι παίκτες πρέπει να καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Νικητής αναδεικνύεται εκείνος που θα καταφέρει να μην χάσει τις αισθήσεις του.

twitter-logo-boxnews

πηγή: Δελτίο Ειδήσεων Star