Κάλυμνος - 21χρονος φοιτητής
Κάλυμνος – 21χρονος φοιτητής

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με τον θάνατο του φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο το 2017. Η οικογένειά του ζητάει να ανοίξει ο φάκελος της υπόθεσης.

Το πόρισμα του ειδικού πραγματογνώμονα που έχει στα χέρια της η οικογένεια του φοιτητή Νικόλα Χατζηπαύλου δείχνει ότι ο νεαρός δεν έπεσε από τον βράχο στην Κάλυμνο.

Το πόρισμα του πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά αποκλείει την πτώση του φοιτητή στο βράχο Λαγγά στην Κάλυμνο, αφού όπως εξηγεί, αν είχε πέσει το σώμα του θα είχε διαλυθεί σύμφωνα με όσα ανέφερε η τηλεόραση του Star μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού.

Η οικογένεια έχει ήδη στα χέρια της το πόρισμα. Από τον Νοέμβριο του 2017 δεν έχουν σταματήσει να ερευνούν την υπόθεση, όπου ο νεαρός φοιτητής εξαφανίστηκε και χρειάστηκε να περάσουν πέντε ημέρες για εντοπιστεί η σωρός του.

Το επόμενο βήμα της οικογένειας είναι να προσκομίσει τα νέα στοιχεία στον Άρειο Πάγο με ένα και μόνο αίτημα… να ανασυρθεί η υπόθεση από το αρχείο, η οποία αδικαιολόγητα βρίσκεται εκεί και να αποδοθούν οι ποινικές ευθύνες -οι οποίες υπάρχουν- και οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Να σημειωθεί πως οι γονείς του Νικόλα Χατζηπαύλου υποστηρίζουν ότι το παιδί τους μεταφέρθηκε στο σημείο οπού βρέθηκε νεκρό.

Εικάζουν ότι βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο και κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν για πάντα το στόμα.

Κάλυμνος – Τι δείχνουν οι ιστολογικές εξετάσεις για τις συνθήκες θανάτου του φοιτητή

πηγή: newsit.gr