ΕΛΤΑ: Μεγάλη απάτη με ηλεκτρονικά μηνύματα
ΕΛΤΑ

ΕΛΤΑ: Μεγάλη απάτη με ηλεκτρονικά μηνύματα.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία προειδοποιούν τους πολίτες για μία απάτη οργανωμένη από επιτήδειους, που κάνουν παράνομη χρήση της επωνυμίας «ΕΛΤΑ» μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων.

Όπως ξεκαθαρίζουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, τα ταχυδρομεία δε συμμετέχουν σε καμία προωθητική ενέργεια με δώρα προς τους καταναλωτές ούτε στέλνουν ηλεκτρονικά μηνύματα μέσω των οποίων προσφέρουν συσκευές κινητής τηλεφωνίας στους πελάτες.

Η ανακοίνωση των ΕΛΤA έρχεται ενώ πληθαίνουν οι αναφορές για μηνύματα μέσω διαδικτύου και SMS από αγνώστους που προσπαθούν να εξαπατήσουν ανυποψίαστους πολίτες, με δήθεν δώρα.

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συνιστούν στους πολίτες να είναι προσεκτικοί σε περίπτωση που λάβουν τέτοιου είδους μήνυμα και να το αγνοήσουν, υπογραμμίζοντας πως η χρήση της επωνυμίας και των λογοτύπων ΕΛΤA από τους αποστολείς των μηνυμάτων είναι παράνομη και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματός τους.

ΕΛΤΑ – ανακοίνωση

«Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ανακοινώνουν ότι δε συμμετέχουν σε καμία προωθητική ενέργεια με δώρα προς τους καταναλωτές ούτε αποστέλλουν ηλεκτρονικά μηνύματα μέσω των οποίων προσφέρουν συσκευές κινητής τηλεφωνίας στους πελάτες. Τα ΕΛΤA συνιστούν στους πολίτες να είναι προσεκτικοί σε περίπτωση που λάβουν τέτοιου είδους μήνυμα και να το αγνοήσουν. Η χρήση της επωνυμίας και των λογοτύπων ΕΛΤΑ από τους αποστολείς των μηνυμάτων είναι παράνομη και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματός τους».

youtube-box-news-logoπηγή: lifo.gr