Σε κατάσταση σοκ - επιμένει πως είναι αθώα - Τι είπε το μοντέλο με την κοκαΐνη στον Έλληνα Πρόξενο
μοντέλο με κοκαΐνη

Φωτογραφίες – σοκ από το μοντέλο με την κοκαΐνη πριν συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου κρατείται σε φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Χονγκ Κονγκ, έπειτα από τη σύλληψή της τον Νοέμβριο του 2017 στο αεροδρόμιο με 2,6 κιλά κοκαΐνης στο σακίδιό της. Όταν συνελήφθη ήταν μόλις 19 χρονών.

Πλέον, βρίσκεται σε φυλακές ενηλίκων, καθώς έχει κλείσει τα 21 και αναμένει να ξεκινήσει η δίκη της. 

Πριν τη σύλληψή της είχε πάει ταξίδι στην Αφρική από το οποίο και διέρρευσαν φωτογραφίες. Στο Facebook – παρά το ότι ο δικηγόρος της έχει δηλώσει ότι δεν είχε επικοινωνήσει με την πελάτισσά του – υπάρχει σελίδα που έχει αναρτήσει φωτογραφίες της νεαρής κοπέλας από το ταξίδι της στην Αφρική.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του ίντερνετ είναι από το ταξίδι της στην Αιθιοπία και συγκεκριμένα στην Αντίς Αμπέμπα, ένα ταξίδι για το οποίο υπάρχουν πολλά θολά σημεία.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες

Το πρόσωπο – κλειδί λύνει τη σιωπή του

Το πρόσωπο – κλειδί στην υπόθεση λύνει για πρώτη φορά τη σιωπή του. «Είναι 2,5 κιλά μέσα σε ένα σακίδιο όπου υποτίθεται ότι είχε δικά της ρούχα, σωστά; Δεν νομίζω ένα κορίτσι στην ηλικία της να έπαιρνε ένα σακίδιο από κάποιον, για να βάλει τι μέσα; Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι το μοντέλο είχε μπλέξει με ένα μεγαλύτερο κύκλωμα, ο φίλος της, ο οποίος μίλησε στο Star, πιστεύει ότι μπορεί και να είχε μπλέξει.

Εν αναμονή της δίκης

Η Ειρήνη θα δικαστεί στο Χονγκ Κονγκ την ερχόμενη Πέμπτη. Κινδυνεύει με ισόβια ενώ δεν θα καταθέσει ούτε ένας μάρτυρας υπεράσπισης.

Ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου, βρίσκεται ήδη στην Κίνα και την συνάντησε μέσα στις φυλακές. Στη δίκη του μοντέλου επτά ένορκοι θα αποφασίσουν για την τύχη της σε μια διαδικασία που θα κρατήσει επτά ημέρες.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Αγνοείται η τύχη του 21χρονου μοντέλου με την κοκαΐνη στην Κίνα

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: neaselida.gr