Δολοφονία στην Βούλα
Δολοφονία Βούλα

Δολοφονία στην Βούλα | Παίκτρια ριάλιτι μόδας η σύζυγος του θύματος – Ο γάμος υπερπαραγωγή.

Όσο περνά η ώρα, νέες πληροφορίες βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας γύρω από την δολοφονία στην Βούλα και την ταυτότητα του άνδρα που εκτελέστηκε εν ψυχρώ.

Η δολοφονία στην Βούλα έχει προκαλέσει συναγερμό στις Αρχές. Οι πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως το θύμα δέχθηκε πυροβολισμούς την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο του, μάρκας Smart, επί της οδού Τροίας.

Η δολοφονία στην Βούλα και τα νέα στοιχεία

Ο άνδρας επιχείρησε να βγει από το όχημα, όμως οι δράστες φρόντισαν να τον… αποτελειώσουν, με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία.

Κι ενώ οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης με την δολοφονία στην Βούλα, νέα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας.

Στοιχεία που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή του θύματος. Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως παντρεύτηκε το 2016 στην Ελλάδα.

Νέες πληροφορίες

Ο άνδρας, ο οποίος είναι ο Γιάννης Μακρής σύζυγος της Βικτώριας του My Style Rocksεπιχείρησε να βγει από το όχημα, όμως οι δράστες φρόντισαν να τον… αποτελειώσουν, με αποτέλεσμα να πεθάνει ακαριαία.

Στοιχεία που έχουν να κάνουν με την προσωπική ζωή του θύματος. Πιο συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Γιάννης Μακρής παντρεύτηκε το 2016 στην Ελλάδα την Βικτώριας του My Style Rocks.

Μάλιστα, είχε γίνει ένας… μικρός χαμός με τον συγκεκριμένο γάμο, στον οποίο έδωσε το παρών η… μισή Αθήνα.

Πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο βρέθηκαν στην τελετή και στο γλέντι, ενώ προσκεκλημένοι ήταν και εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής του τόπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης Μακρής σύζυγος της Βικτωρίας Καρύδα του My Style Rocksήταν μπλεγμένος και σε δολοφονία και σε πολλές υποθέσεις ναρκωτικών.

 Βικτωρία Καρύδα Γιάννης Μακρής
Βικτωρία Καρύδα, Γιάννης Μακρής

Πειραιάς | Γάζωσαν τον Βαγγέλη Ζαμπούνη, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο (video)

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: newsit.gr – του: Πάνου Θεοδόση