Δικαστική απόφαση «βόμβα» για 13ο και 14ο μισθό στο Δημόσιο
Δικαστική απόφαση

Ποινή κάθειρξης 30 ετών στον 62χρονο καθηγητή μουσικής που αποπλανούσε τις μαθήτριές του.

Καταδικάστηκε για αποπλάνηση ανηλίκων, κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία.

Το θέμα αποκαλύφθηκε όταν το ένα από τα δυο ανήλικα κορίτσια είπε στους γονείς της τι ακριβώς συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες του ωδείου.

Σε ποινή κάθειρξης 30 ετών και έξι μηνών (εκτιτέα 25 χρόνια) και χρηματικό πρόστιμο ύψους 100.800 ευρώ και χωρίς μάλιστα να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο ο 62χρονος καθηγητής μουσικής και διακεκριμένος φλαουτίστας της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, Παναγιώτης Δράκος, που συνελήφθη πριν από περίπου έναν χρόνο για ασελγείς πράξεις σε βάρος δυο ανήλικων μαθητριών του.

Ειδικότερα, καταδικάστηκε για αποπλάνηση ανηλίκων, κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία.

Δικαστές και ένορκοι (μειοψήφησε ένας) κατά πλειοψηφία αποφάσισαν να μην χορηγήσουν αναστολή στην έφεση που θα ασκήσει ο κατηγορούμενος, συντασσόμενοι και με την πρόταση της εισαγγελέως, η οποία στην αγόρευσή της ήταν «καταπέλτης» κατά του φλαουτίστα λέγοντας: «Τα έκανε όλα για την ικανοποίηση της γενετήσιας επιθυμίας του. Εκμεταλλεύτηκε τη σχέση εμπιστοσύνης. Η δράση του δεν είχε όρια αφού ενώ είχε καταγγελθεί συνέχισε να κάνει τα ίδια και σε άλλη μαθήτρια».

Από τα Χριστούγεννα του 2016 έως τον Ιούλιο του 2017 ο σύμφωνα με το κατηγορητήριο 62χρονος άνδρας χρησιμοποιώντας φιλοφρονήσειςστα δυο ανυποψίαστα κορίτσια προχωρούσε στη συνέχεια σε θωπείες στο στήθος, τα οπίσθια και τα γεννητικά όργανά τους, ενώ τοποθετούσε τα χέρια τους στο μόριό του και τις παρακινούσε να το χαϊδέψουν.

Το θέμα αποκαλύφθηκε και πήγε στη Δικαιοσύνη, όταν το ένα από τα δυο ανήλικα κορίτσια είπε στους γονείς της τι ακριβώς συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες του ωδείου.

Αυτός είναι ο 60χρονος καθηγητής μουσικής που ασελγούσε σε μαθήτριες σε ωδείο της Αττικής (photo – video)

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: altsantiri.gr