ΚΑΤ
ΚΑΤ

ΚΑΤ | Στην εντατική με σοβαρά εγκαύματα τα 2 ανήλικα αγόρια από την Κρήτη.

Σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας των δύο ανηλίκων αγοριών από την Κρήτη που υπέστησαν εγκαύματα από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι όπου βρίσκονταν.

Τα αγόρια, ηλικίας 15 και 16 ετών, που απεγκλωβίστηκαν από άνδρες της πυροσβεστικής από φλεγόμενο σπίτι στην Παλαιοχώρα Χανίων, μεταφέρθηκαν στην Αθήνα με C-130.

ανήλικα-αγόρια-Κρήτη
ανήλικα αγόρια – Κρήτη

Οι τραυματίες, είχαν αρχικά μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Καντάνου και από εκεί στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου νοσηλεύτηκαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Λόγω όμως της σοβαρότητας της κατάστασής τους, αφού φέρουν εγκαύματα στο πάνω από το 50% των σωμάτων τους, κρίθηκε ότι πρέπει να διακομιστούν σε εξειδικευμένη κλινική.

Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όμως, δεν υπήρχαν διαθέσιμες κλίνες και όταν νωρίς το μεσημέρι απελευθερώθηκαν στο ΚΑΤ, κινήθηκαν οι διαδικασίες για να μεταφερθούν στην Αθήνα.

Τα δύο αγόρια βρίσκονταν για ολιγοήμερες διακοπές στο εξοχικό τους στην Παλαιοχώρα Χανίων, καθώς οι γονείς τους εργάζονταν στα Χανιά, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέσπασε φωτιά και εγκλωβίστηκαν στην οικία.

Παρά τις προσπάθειες των γειτόνων να τα βγάλουν, κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό, αφού βρίσκονταν στο δεύτερο όροφο του κτιρίου και έτσι χρειάστηκε η Πυροσβεστική για να τα απεγκλωβίσει.

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: ant1news.gr