22χρονη φοιτήτρια που πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο
22χρονη φοιτήτρια -πέταξε το μωρό

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 22χρονη φοιτήτρια του νεκρού βρέφους στη Νέα Σμύρνη.

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους αφέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η 22χρονη μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στη Νέα Σμύρνη.

Η νεαρή κοπέλα κατηγορείται για το αδίκημα της παιδοκτονίας και παρακολουθείται από ομάδα ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών.

Σε λίγη ώρα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, όπου μέχρι σήμερα νοσηλευόταν φρουρούμενη.

Στην 22χρονη απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα και επίσης θα πρέπει να εμφανίζεται δύο φορές μηνιαίως στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, αλλά και να καταβάλει εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ.

Ικανοποιημένος δήλωσε ο συνήγορός της Αλέξανδρος Αλεξιάδης:

«Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την απόφαση της Δικαιοσύνης. Εκ του αποτελέσματος θεωρούμε ότι η υπερασπιστική γραμμή που ακολουθήσαμε έγινε αποδεκτή τόσο από τους δικαστικούς λειτουργούς όσο και από τους ειδικούς ιατρούς που ζήτησαν η 22 χρονη να μεταφερθεί σε ειδική κλινική για ψυχολογική υποστήριξη».

Σύμφωνα με τον συνήγορο της η 22 χρονη «έχει καταρρεύσει ψυχολογικά», έχει μετανιώσει και οι ειδικοί αποδίδουν την συμπεριφορά της σε επιλόχεια κατάθλιψη.

«Εμείς, ως νομικοί παραστάτες της, θα ζητήσουμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, που είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδείξει πως η πράξη της έγινε κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση», πρόσθεσε.

Σοκάρει η κυνική ομολογία της 22χρονης παιδοκτόνου από τη Νέα Σμύρνη

twitter-logo-boxnewsΑναδημοσίευση από: lifo.gr