Νεκρός εντοπίστηκε ο Γιώργος Στεργιόπουλος είχε εξαφανιστεί την Παρασκευή
Γιώργος Στεργιόπουλος

Νεκρός εντοπίστηκε ο Γιώργος Στεργιόπουλος είχε εξαφανιστεί την Παρασκευή.

Νεκρός στον Μαραθώνα εντοπίστηκε ο Γιώργος Στεργιόπουλος το μεσημέρι της Κυριακής (22.04.2018). Ο 32χρονος είχε εξαφανιστεί από την Παρασκευή (20.04.2018).

Δεν είχε αίσιο τέλος η εξαφάνιση του Γιώργου Στεργιόπουλου από τον Άγιο Στέφανο. Ο Γιώργος Στεργιόπουλος εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (22.04.2018) νεκρός.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Silver Alert ο 32χρονος Γιώργος Στεργιόπουλος ο οποίος αγνοείτο από τα ξημερώματα της Παρασκευής (20.04.2018) εντοπίστηκε νεκρός μετά από αξιοποίηση σοβαρών μαρτυρίων και έρευνες στην περιοχή του Μαραθώνα.

Ο νεαρός βρέθηκε στον Μαραθώνα κοντά στο αυτοκίνητο του ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, δεν υπάρχουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Η ανακοίνωση του Silver Alert

«Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Γεώργιο Στεργιόπουλο. Η ομάδα μας και σήμερα με την πολύτιμη αρωγή των δύο Drones του Αλέξη Αλεξίου της flygreecedrone, της Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής (ΕΟΔΑ) και εθελοντών κατά την διάρκεια των σημερινών ερευνών, αξιοποιώντας και κάποιες σοβαρές μαρτυρίες που είχε λάβει η υπηρεσία Silver Alert στο τηλέφωνο 1065, βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο εύρημα της σορού το άτυχου Γεώργιου Στεργιόπουλου. Αυτή την στιγμή η ΕΜΑΚ που βρίσκεται στην περιοχή, πλησιάζει το σημείο που βρέθηκε η σορός, ενώ τα Drones υπερίπτανται».

 «Να χαμογελάς από εκεί ψηλά»

Όταν έγινε γνωστή η τραγική κατάληξη της εξαφάνισης του 32χρονου Γιώργου όλοι όσοι τον ήξεραν «πάγωσαν». Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το θλιβερό τέλος. Ένας καλός του φίλος τον αποχαιρέτησε μέσα από το Facebook ανεβάζοντας μία κοινή τους φωτογραφία: «Ο,τι ζει στις όμορφες αναμνήσεις του μυαλού μας, στις όμορφες γωνιές της ψυχής μας… ποτέ δεν πεθαίνει! Φιλαράκι μου, αδερφέ μου να χαμογελάς κι από κει ψηλά…» έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας.

Κερατσίνι – Νεκρός ο 16χρονος που έπεσε από βράχο για να βγάλει μια selfie

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: newsit.gr