Πέθανε ο Αλέξανδρος Σταματιάδης που πυροβόλησαν οι ληστές στη Κηφισιά
Αλέξανδρος Σταματιάδης

Πέθανε ο Αλέξανδρος Σταματιάδης που πυροβόλησαν οι ληστές στη Κηφισιά.

Ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης πέθανε στο νοσοκομείο μετά από πολυήμερη μάχη έχοντας υποστεί σοβαρά τραύματα από το όπλο των δραστών.

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης μετά από μια σοβαρή επιπλοκή στην υγεία του τα τελευταία 24ωρα δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή στις 11:50.

Αν και η υγεία του είχε σταθεροποιηθεί και έδειχνε να πηγαίνει καλύτερα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από τους δύο ληστές, τελικά έχασε τη μάχη. Ο επιχειρηματίας δέχθηκε δυο πυροβολισμούς μέσα στο σπίτι του κατά τη διάρκεια ληστείας.

Ο 52χρονος νοσηλεύτηκε επί ημέρες στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Είναι ενδεικτικό πως οι γιατροί είχαν αναγκαστεί να του αφαιρέσουν έναν νεφρό.

Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

«Μετά από 19 μέρες άνισης μάχης στην ΜΕΘ του νοσοκομείου ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» υπέκυψε σήμερα στα τραύματά του ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης.

Η διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Το χρονικό…

Ο άτυχος επιχειρηματίας ξημερώματα Μεγάλης Δευτέρας 2/4/2018 και ενώ κοιμόταν στο σπίτι του με τη σύζυγό του άκουσε θορύβους και πήγε να ελέγξει. Δυστυχώς δυο κουκουλοφόροι ληστές είχαν εισβάλει στο σπίτι της οικογένειας. Όταν ο 52χρονος άνοιξε την πόρτα της κρεβατοκάμαρας ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους δύο ληστές.

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης προσπάθησε να αντισταθεί, πάλεψε με τον έναν από τους δύο όμως ο δεύτερος δεν δίστασε να σηκώσει το πιστόλι και να τον πυροβολήσει εν ψυχρώ σχεδόν εξ επαφής.

Αυτό είναι ο 52χρονος επιχειρηματίας που πυροβόλησαν οι ληστές στη Κηφισιά – Συγκλονίζει η περιγραφή της συζύγου του (photo)

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: newsit.gr