Ειρήνη-Λαγούδη-αυτοκίνητο
Ειρήνη Λαγούδη – αυτοκίνητο

Ειρήνη Λαγούδη | Μέσα στο αυτοκίνητο ξεψύχησε – Εντοπίστηκε κομποσκοίνι που ίσως δείξει DNA.

Στην Αθήνα μεταφέρθηκε το αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη, σε μια προσπάθεια της οικογένειας να χυθεί και άπλετο φως στην υπόθεση θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Star Channel.

Όπως τόνισε ο κ. Ταουξής, «θα έχουνε όλη την άνεση και όλο το χρόνο να κάνουν το αυτοκίνητο φύλλο και φτερό. Επιπρόσθετα θα ζητήσουμε τη συμπαράσταση κι ενός γενετιστή, ώστε να ληφθούν περεταίρω αποτυπώματα, βιολογικό υλικό, τα οποία, ενδεχομένως αυτά ,να αποτελέσουν περαιτέρω βοήθεια στην ταυτοποίηση των πιθανών ενόχων».

Από την πλευρά του ο ο δικαστικός πραγματογνώμονας και υποστράτηγος Ε.Α Γιάννης Ρούσης μιλώντας στο Star διερωτήθηκε «πώς βρέθηκε και σε ποια θέση και σε ποια θέση βρέθηκε η οδηγός; Το αυτοκίνητο είναι μικρό, το θεωρώ απίθανο για έναν άνθρωπο που θέλει να αυτοκτονήσει να μπει μέσα στο αυτοκίνητο μόνη της, στο πίσω μέρος».

Σημειώνεται ότι ο αδερφός της άτυχης γυναίκας μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκάλυψε άλλο ένα στοιχείο που σχετίζεται με το αυτοκίνητο.

«Κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτή η κοπέλα προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της και πού; Εδώ στη μέση των φαντασμάτων. Εάν πάρετε το αυτοκίνητο που ήρθαμε ατόνησε να περάσει το 4Χ4 από αυτό το δρόμο. Είναι δυνατόν να ερχόταν εδώ; Εδώ δεν πέρασε αυτό που είναι 4Χ4 κάναμε μία ώρα να έρθουμε! Και μάλιστα Απρίλιο, όχι το Γενάρη» τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ένα μαύρο κομποσκοίνι μεγάλου μεγέθους που βρέθηκε στη θέση του συνοδηγού του αυτοκινήτου της άτυχης γυναίκας έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξεταστεί. Το αποτέλεσμα που θα δείξει DNA, ίσως να δώσει τέλος στην υπόθεση.

Ο Υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Ανδριανός Γκουρμπάτσης μιλώντας στο Star αναφέρθηκε στο κομποσκοίνι λέγοντας τα εξής.

«Το συγκεκριμένο κομποσκοίνι το οποίο είναι κομποσκοίνι χειρός δεν είναι της Ειρήνης Λαγούδη. Εκείνο που έφερε η Ειρήνη Λαγούδη, εν ζωή και βρέθηκε και κατά την αυτοψία της αστυνομίας στο αριστερό της χέρι το φορούσε. Συνεπώς είναι πολύ λογικό να υπάρχει dna».

Τέλος ο αδερφός της άτυχης γυναίκας ζητάει για άλλη μια φορά τον εντοπισμό των ενόχων.

«Ευελπιστούμε ότι θα λάμψει η αλήθεια το συντομότερο. Δεν μπορούμε να περιμένουμε άλλο και να ξέρουμε ότι κυκλοφορούν ελεύθεροι κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι τιμώρησαν , δεν ξέρω για ποιο λόγο αυτό το κορίτσι και το έκαναν να υποφέρει».

Δείτε τις φωτογραφίες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου:

Ντοκουμέντο – Η νεκρή Ειρήνη Λαγούδη μέσα στο αυτοκίνητό της (photo – video)

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: star.gr