μητέρα λοχία Φώτης Κουβέλης
Μητέρα λοχία – Φώτης Κουβέλης

Ξέσπασε η μητέρα του λοχία μπροστά στον Κουβέλη – Αν ήταν το δικό σας παιδί, τι θα κάνατε;

Με τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, συναντήθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης, παρουσία του Αρχηγού του ΓΕΣ.

Ο κ. Κουβέλης τόνισε ‘ότι η ελληνική κυβέρνηση κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να επιστρέψουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα δύο στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στη χώρα.

«Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είναι συστηματική και επίπονη η προσπάθεια που καταβάλλουμε. Αντιλαμβάνομαι ότι είστε γονείς και πονάτε αλλά να είστε βέβαιοι πως ότι είναι δυνατόν το κάνουμε. Και να είστε βέβαιοι ότι το κάνουμε και επίπονα και συστηματικά. Οι προσπάθειες συνεχίζονται και αναμένουμε να είναι γρήγορη η επιστροφή στην πατρίδα» είπε ο κ. Κουβέλης.

Μόλις ολοκλήρωσε τη φράση του, παρενέβη η μητέρα του λοχία Δημήτρη Κούκλατζη.

«Αν ήταν το δικό σας παιδί κύριε υπουργέ τι θα κάνατε; Τι περισσότερες προσπάθειες θα κάνατε;» είπε, η Σοφία Κούκλατζη απευθυνόμενη στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Στο πλάνο διακρίνεται το χέρι ενός ένστολου να προσπαθεί να την ηρεμήσει, με εκείνη να ακούγεται να λέει: «Δεν μπορώ άλλο..».

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ:

ΕΡΤ1 – «Καθαρά» τα κινητά των δύο Ελλήνων στρατιωτικών (video)

twitter-logo-boxnewsΑναδημοσίευση από: enikos.gr