Καρολίνα Κάλφα - κηδεία
Καρολίνα Κάλφα

Καρολίνα Κάλφα – Απέραντη θλίψη στην κηδεία της που χάθηκε στη φωτιά.

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισαν την Καρολίνα Κάλφα που βρήκε τον θάνατο με τραγικό τρόπο, μετά από φωτιά στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, στη Χαλκιδική.

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα η οικογένεια και οι φίλοι της Καρολίνας Κάλφα στην Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής.

Η δημοσιογράφος «έφυγε» από τη ζωή την Κυριακή έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της, όπου διέμενε με την μητέρα της.

Όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα λόγια για την Καρολίνα Κάλφα, έναν εξαιρετικό άνθρωπο και επαγγελματία.

Συντετριμμένοι από τον ξαφνικό χαμό της είναι ο γιος της Καρολίνας και η κατάκοιτη μητέρα της που σώθηκε από την πυρκαγιά…

Καρολίνα Κάλφα - κηδεία

Καρολίνα Κάλφα: Το χρονικό της τραγωδίας

Η παρουσιάστρια Καρολίνα Κάλφα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στη Χαλκιδική το πρωί της περασμένης Κυριακής. Λίγο νωρίτερα στη μοιραία πολυκατοικία είχε εκδηλωθεί φωτιά.

Αυτή ξεκίνησε από ένα τσιγάρο σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία.

Καρολίνα Κάλφα - κηδεία

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Έθνος», κατά τα πρώτα στοιχεία, που έχουν συλλέξει οι ανακριτικοί υπάλληλοι της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας πιθανολογείται ότι η γυναίκα αποκοιμήθηκε με αναμμένο τσιγάρο, το οποίο προκάλεσε τη φωτιά, πρώτα σε κλινοσκεπάσματα και στη συνέχεια στο στρώμα και σε μικροέπιπλα της κρεβατοκάμαράς της, με αποτέλεσμα η δημοσιογράφος να πεθάνει από την εισπνοή δηλητηριωδών αερίων.

Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο η 76χρονη μητέρα της, που βρισκόταν σε άλλο χώρο του σπιτιού και εισέπνευσε μικρότερη ποσότητα αερίων.

Η δημοσιογράφος Καρολίνα Κάλφα ανασύρθηκε νεκρή από φωτιά σε μονοκατοικία

twitter-logo-boxnewsΑναδημοσίευση από: life-events.gr