Ηλίας Βρεττός σοβαρό τροχαίο
Ηλίας Βρεττός – τροχαίο

Ιατρικό ανακοινωθέν για τον Ηλία Βρεττό – «Κρίσιμη η κατάστασή του».

Στο  Γενικό Κρατικό Νίκαιας νοσηλεύεται ο Ηλίας Βρεττός μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε το πρωί της Δευτέρας.

Ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου, Ιωάννης Κούρας, και ο Επιμελητής Β Ορθοπεδικής, Μανώλης Δασκαλάκης, μίλησαν στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και έκαναν τις πρώτες δηλώσεις για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή.

Όπως ξεκαθάρισαν, η κατάσταση του θεωρείται κρίσιμη, καθώς πρέπει να περάσουν κάποιες ώρες για να σχηματιστεί μια σωστή εικόνα.

Χαρακτηριστικά, δήλωσαν στην εν λόγω εκπομπή:

«Φέρει σκελετικές κακώσεις και αυτή τη στιγμή η κατάστασή του, μιας και διανύει το πρώτο εξάωρο από την κάκωση του, μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως κρίσιμη.

Από τη στιγμή που όπως σας είπα διανύουμε το πρώτο εξάωρο, επομένως ο άρρωστος οφείλει να παρακολουθηθεί και ενδεχομένως η εικόνα που έχουμε μπροστά μας να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη και τελεί υπό παρακολούθηση.

Για το ενδεχόμενο χειρουργείο θα μπορέσουμε να σας το πούμε με την πάροδο των επομένων 16-24 ωρών, όταν η εικόνα του θα είναι πιο ξεκάθαρη. Οποιοσδήποτε ασθενής είναι θύμα τροχαίου ατυχήματος, δηλαδή με κακώσεις υψηλής ενεργείας, η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη, τουλάχιστον για 24-48 ώρες».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ηλίας Βρεττός – Σφοδρό τροχαίο με τον τραγουδιστή – Τι λένε οι γιατροί (photos-video)

twitter-logo-boxnewsΑναδημοσίευση από: peoplegreece.com