Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη
Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη

Εμπρηστική επίθεση στην επιχείρηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.

Ζημιές έχει υποστεί η κεντρική είσοδος του κτιρίου όπου βρίσκονται τα γραφεία της επιχείρησης της Μαρέβας Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη.

Η επιχείρηση Zeus+Δione, που βρίσκεται στην περιοχή του Ψυρρή, δέχθηκε επίθεση με γκαζάκια στις 3 τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, από την έκρηξη που προκάλεσε ο εμπρηστικός μηχανισμός που αποτελούνταν από γκαζάκια και εύφλεκτο υγρό προκλήθηκε μαύρισμα στην είσοδο του κτιρίου και μικρές υλικές ζημιές.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει άνδρες της Ασφάλειας Αττικής. Ήδη αναζητείται υλικό από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή με στόχο τον εντοπισμό των δραστών.

Ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για ένα περιστατικό που πηγάζει από «ανελέητη στοχοποίησή της (σ.σ. της Μαρέβας) από τα υπόγεια του Μαξίμου και τα φερέφωνά τους» που έχουν στόχο να πλήξουν τον ίδιο, όπως ανέφερε στο Twitter.

Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού

«Καταδικάζουμε απερίφραστα και αποφασιστικά την επίθεση στην επιχείρηση της κυρίας Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη», ήταν η λιτή ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου του κ. Αλέξη Τσίπρα.

ΣΥΡΙΖΑ

Την απόλυτη και απερίφραστη καταδίκη του για την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον σημειώνει: «Η προσπάθεια, όμως, του κ. Μητσοτάκη να χρεώσει στην κυβέρνηση την άθλια αυτή ενέργεια είναι επικίνδυνη για τη δημοκρατία και επιβεβαιώνει την ολοκληρωτική του αντίληψη».

Επικρίνει ο Παπαδημούλης

Την απόλυτη καταδίκη του στην επίθεση κατά της επιχείρησης της Μ. Μητσoτάκη, συζύγου του Κυρ. Μητσοτάκη, υπογραμμίζει ο Δ. Παπαδημούλης. Στο δεύτερο σκέλος της δήλωσης όμως, επικρίνει τον πρόεδρο της ΝΔ γιατί επιχειρεί να ενοχοποιήσει την κυβέρνηση για την επίθεση αυτή.

«Είναι αυτονόητη και απόλυτη η καταδίκη της επίθεσης με γκαζάκια στα γραφεία της επιχείρησης της Μαρέβας Μητσοτάκη. Άλλο η πολιτική κριτική και άλλο οι ακραίες και ποινικά κολάσιμες ενέργειες. Η προσπάθεια του Κυρ. Μητσοτάκη να ενοχοποιήσει και για αυτό τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι άδικη και επικίνδυνη», υπογραμμίζει, μέσω Twitter, ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Την ίδια ώρα, ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της έκρηξης ήρθε στο φως. Το στιγμιότυπο έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας:

Μητσοτάκης για Νovartis – Δεν θα δεχθώ να διασύρεται η παράταξή μου

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: ekirikas.com