Νίκος Κοτζιάς
Νίκος Κοτζιάς

Νίκος Κοτζιάς – Δέχθηκε απειλητική επιστολή – «Έχουμε 3 σφαίρες για σένα».

Απειλητική επιστολή δέχτηκε χθες, Πέμπτη, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, την ώρα που οι διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό βρίσκονται στην κορύφωσή τους και εν όψει του συλλαλητηρίου στην Αθήνα. «ΝΔ και εκκλησία να καταδικάσουν χωρίς μεν και αλλά», τονίζει ο υπουργός Εξωτερικών.

«Έχουμε τρεις σφαίρες για σένα» έγραφαν στην επιστολή οι αποστολείς, όπως αποκάλυψε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με τον κ. Τόσκα, η επιστολή εμπεριείχε απειλές τόσο για τον υπουργό Εξωτερικών όσο και για την οικογένειά του, ενώ ήταν ανυπόγραφη.

«Είναι επικίνδυνη μια τέτοια αντίληψη. Ο Ν. Κοτζιάς προσπαθεί να λύσει τα ζητήματα με έντιμο τρόπο. Δεν μπορούν κάποιοι να τον απειλούν γιατί δεν τους αρέσει ο τρόπος διαπραγμάτευσης. Αν συμβαίνει αυτό, τότε πάμε σε καταστάσεις ζούγκλας, κάτι που δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί», υπογράμμισε ο κ. Τόσκας επισημαίνοντας ότι η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του/των αποστολέων που «Προσπαθούν να δυναμιτίσουν το κλίμα και να δημιουργήσουν φοβίες και τρόμο. Θα λογοδοτήσουν σύντομα».

«Και τα άλλα πολιτικά κόμματα να καταδικάσουν τέτοιες ενέργειες και να μην κάθονται στη γωνία», κατέληξε ο κ. Τόσκας.

Από την πλευρά του, ο κ. Κοτζιάς σε ανάρτησή του στο Twitter χαρακτηρίζει ως ηθικούς αυτουργούς των απειλών για τη σωματική ακεραιότητα και ζωή του «συγκεκριμένα συστήματα, έντυπα και κανάλια» που, όπως αναφέρει τον συκοφαντούν για να τον στοχοποιήσουν.

«Τους ενοχλεί ότι δεν με κρατά κανείς», αναφέρει.

Τέλος, ο υπουργός Εξωτερικών καλεί ΝΔ και Ιερά Σύνοδο να καταδικάσουν τις απειλές «χωρίς μεν και αλλά», όπως αναφέρει.

Δείτε το tweet του υπουργού Εξωτερικών:

Σκοπιανό – Συνάντηση Κοτζιά με Νίμιτς – Δείτε τα ονόματα που πέφτουν στο τραπέζι

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: newpost.gr