19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη
19χρονο μοντέλο – κοκαΐνη

Τι μήνυμα έστειλε το 19χρονο μοντέλο με την κοκαΐνη μέσα από τις φυλακές του Χονγκ Κονγκ.

Ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους εκείνους οι οποίοι από τη πρώτη στιγμή στάθηκαν στο πλευρό της, στέλνει μέσω του δικηγόρου της Σάκη Κεχαγιόγλου, η 19χρονη Ειρήνη, η οποία κρατείται στις φυλακές του Χονγκ Χονγκ, καθώς στην κατοχή της, βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο.

«Εκφράζω εκ μέρους της και μετά από παράκλησή της, τις θερμές ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη της προς όλους, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όσοι με τηλεφωνήματα, επιστολές και μέσω του διαδικτύου δηλώνουν τη βεβαιότητά τους για την αθωότητά της καθώς και την πρόθεσή τους να στηρίξουν με κάθε τρόπο το νομικό αγώνα που πρόκειται να διεξαχθεί για να αποδειχθεί η αθωότητά της και ενώπιον των Δικαστηρίων», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο κ. Κεχαγιόγλου.

Την ίδια ώρα οι γονείς της κάνουν έκκληση για οικονομική βοήθεια, καθώς είναι αδύνατο, οικονομικά, να ανταπεξέλθουν στα έξοδα που απαιτούνται για την αμοιβή των ποινικολόγων του Χονγκ Κονγκ που χρειάζονται για να εκπροσωπήσουν τη κόρη τους.

«Τα έξοδα όμως και η αμοιβή διακεκριμένων ποινικολόγων του Χονγκ Κονγκ που θα την εκπροσωπήσουν από τώρα και θα παραστούν στη δίκη που πρόκειται να διεξαχθεί είναι ιδιαίτερα υψηλά. Οι δε γονείς της (αστυνομικός και νοσηλεύτρια στη Μυτιλήνη) αδυνατούν να καλύψουν έστω και μέρος των δεκάδων χιλιάδων δολαρίων ή ευρώ που θα απαιτηθούν», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο δικηγόρος.

Σε κατάσταση σοκ – επιμένει πως είναι αθώα – Τι είπε το μοντέλο με την κοκαΐνη στον Έλληνα Πρόξενο (video)

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: enikos.gr