52χρονος-διαμέρισμα-Δάφνη-Αττική
52χρονος – υπόθεση ομηρίας και βασανισμού

Σοκαρισμένοι και «Παγωμένοι» στην Αστυνομία – Τι είδαν στο βίντεο βιασμού της Δάφνης.

Σοκαρισμένοι δηλώνουν οι αστυνομικοί που επεξεργάστηκαν το βίντεο που κατασχέθηκε από το σπίτι κολαστήριο της οδού Όθωνος στην Δάφνη.

Και οι πιο έμπειροι και εξοικειωμένοι, αστυνομικοί της Ηλεκτρονικής Δίωξης της ΕΛ.ΑΣ σε άγριες σκηνές από τα εκατοντάδες σκληρά βίντεο που έχουν κληθεί να εξετάσουν, δηλώνουν σοκαρισμένοι από τις απάνθρωπες σκηνές που είδαν με πρωταγωνιστή τον Κοντζιλέλο Παναγιώτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr το πολύωρο βίντεο έχει υψηλή ποιότητα και σε πρώτο πλάνο υπάρχει η ανήμπορη 22χρονη κοπέλα.

Ακούγονται συνεχώς οι αρρωστημένες εντολές που δίνει ο δράστης προς την κοπέλα η οποία είναι δεμένη και σε ημιλιποθύμη κατάσταση.

Όπως δηλώνουν αστυνομικοί ο 52χρονος χρησιμοποιούσε για αρκετή ώρα διάφορα ερωτικά βοηθήματα (δονητές) προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του επιθυμίες.

Η αγριότητα και η συνεχόμενη ένταση στις κινήσεις του δράστη προς το σώμα της κοπέλας σοκάραν τους αστυνομικούς. «Σε κάποια καρέ η κοπέλα αγγίζει τον θάνατο και παρά την άσχημη κατάσταση της ο 52χρονος συνέχιζε να ασελγεί πάνω της. Πάγωσα όταν άκουσα την αδύναμη κοπέλα να φωνάζει βοήθεια και ο δράστης να αδιαφορεί και να την χτυπά με ποιο μεγάλη μανία» δηλώνει αστυνομικός.

twitter-logo-boxnewsΑναδημοσίευση από: Newsbomb.gr – του: Μάνου Πιτσιδιανάκη