Δολοφονία Δώρα Ζέμπερη
Δολοφονία – Δώρα Ζέμπερη

Ραγδαίες εξελίξεις στη δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη – Σοκάρει νέα αποκαλυπτική μαρτυρία.

Η δολοφονία της άτυχης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών που είχε σοκάρει το πανελλήνιο, έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, μετά από νέες μαρτυρίες εργαζομένων στο νεκροταφείο.

Η μητέρα της άτυχης 32χρονης που βρήκε φρικτό θάνατο με 14 μαχαιριές μέσα στο νεκροταφείο, δίπλα από τον τάφο καλού της φίλου, ξέσπασε και τόνισε σε εκπομπή του Έψιλον ότι αν υπήρχαν μέτρα ασφαλείας, ίσως και να ζούσε τώρα η κόρη της.

«Δεν ήταν νεκροταφείο, ήταν κολαστήριο. Δεν υπήρχαν μέτρα ασφαλείας, το είδα κι εγώ με τα μάτια μου. Δεν υπήρχε ενημέρωση στον κόσμο. Γιατί αν είχαμε ενημερωθεί, θα είχε ενημερωθεί και το παιδί μου. Και δεν θα πήγαινε να ανάψει το καντηλάκι, να ανάψει το κεράκι, να προσευχηθεί εκεί, αν ήξερε ότι μέσα εκεί γίνονταν κλοπές, ληστείες. Δεν υπήρχαν σύρματα, δεν υπήρχε φύλαξη και μια ανευθυνότητα, μια αδιαφορία…», είπε χαρακτηριστικά.

«Αντί να το δω νυφούλα, μου το έβαλαν στο χώμα το παιδάκι μου. Το παιδί ξεψυχούσε τόση ώρα και δεν κάλεσε κανείς ασθενοφόρο. Να είχε μια ευκαιρία το παιδί και να μην ήμουν εγώ σήμερα σε αυτή τη θέση… Μπαίνω στο νεκροταφείο και το μόνο που βλέπω είναι να με περιγελούν και να με ειρωνεύονται. Να τιμωρηθούν όλοι οι ένοχοι παραδειγματικά, όπως τους αξίζει, για να μην ξανακλάψει άλλη μάνα παιδί…», συνέχισε η χαροκαμένη μάνα.

Σοκάρει ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη μέσα από τη φυλακή – «Εγώ την σκότωσα, αλλά για άλλον λόγο…»

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: newsbomb.gr