Τρίτη 25 Σεπτέμβριος, 2018
Edition: English (US)
Boxnews.gr

Πόλα Ρούπα | Ποιος την πρόδωσε για 1.000.000 ευρώ; Ονόματα – Σοκ στους στόχους της

Από Boxnews.gr / στην κατηγορία NEWS / την Παρασκευή, 06 Ιαν 2017 03:38 ΜΜ / 1 Comment / 3357 προβολές
Πόλα Ρούπα
Πόλα Ρούπα

Πόλα Ρούπα | Ποιος την πρόδωσε για 1.000.000 ευρώ; Ονόματα – Σοκ στους στόχους της.

Τελικά φαίνεται ότι το χρήμα ήταν πίσω από τη σύλληψη της Πόλας Ρούπα. Υπάρχουν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες υπήρξε πρόσωπο το οποίο μίλησε και είπε που βρίσκεται η Πόλα Ρούπα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη μέσω πληροφοριοδότη που πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ και έδωσε κρίσιμες πληροφορίες για το που βρίσκεται.

Ο άνθρωπος αυτός, σύμφωνα με την εφημερίδα, ζήτησε και πήρε εγγυήσεις για τα χρήματα που προβλέπονται από την επικήρυξή της. Το 1.000.000 ευρώ δηλαδή.

Το πρόσωπο αυτό ζήτησε επίσης να μπει στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Οι σημειώσεις – φωτιά

Στη “γιάφκα” του Αλίμου βρέθηκαν πολλές ιδιόχειρες σημειώσεις. Το αν ανήκουν ή όχι στην Πόλα Ρούπα, θα διαπιστωθεί έπειτα από την γραφολογική εξέταση την οποία θα περάσουν τα συγκεκριμένα χειρόγραφα.

Σε κάθε περίπτωση μεταξύ άλλων στις σημειώσεις, υπάρχουν αναφορές σε επιχειρηματίες, πολυεθνικές εταιρείες, δημοσίους οργανισμούς και κτίρια.

Εντύπωση πάντως έχει προκαλέσει το γεγονός ότι σε αυτές τις σημειώσεις περιλαμβάνονταν και αναφορές σε προέδρους ΔΕΚΟ αλλά και οικονομικούς παράγοντες του τόπου.

Η γραφολογική εξέταση την οποία θα περάσουν τα χειρόγραφα θα διαπιστώσει αν τα χειρόγραφα ανήκουν μονάχα στην Πόλα Ρούπα ή υπάρχουν γραφικός χαρακτήρας και άλλου ατόμου, που εμπλέκεται τουλάχιστον με την συλλογή πληροφοριών.

Κατά την εν λόγω εξέταση θα γίνει και σύγκριση των σημειώσεων με άλλες που έχουν βρεθεί παλιότερα σε γιάφκες ενόπλων οργανώσεων ή μεμονωμένων ατόμων.

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: newsit.gr

One thought on “Πόλα Ρούπα | Ποιος την πρόδωσε για 1.000.000 ευρώ; Ονόματα – Σοκ στους στόχους της”

  1. Σε τέτοιες περιπτώσεις, στις οποίες ανακατεύονται η Αντιτρομοκρατική και οι Υπηρεσίες Πληροφοριών, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε την πραγματικότητα. «Χλωμό» το βλέπω προσωπικά να δώσει το κράτος 1.000.000 ευρώ αμοιβή σε έναν καταδότη. Θα μπορούσε να αποσπάσει ό,τι πληροφορία θέλει με πολύ λιγότερα ανταλλάγματα και λιγότερο ντόρο. Μάλλον ο ντόρος, όμως, είναι το ζητούμενο και, παράλληλα, το ύποπτο της υπόθεσης. Είναι σύνηθες να αποπροσανατολίζεται η κοινή γνώμη με τέτοιες υποθέσεις που «πουλάνε» και στο παρασκήνιο να περνάνε πολύ πιο ουσιαστικά για την εποχή γεγονότα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *