Σάββατο 17 Φεβρουάριος, 2018
Edition: English (US)
Boxnews.gr

Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά στην Αττική αύριο λόγω του χιονιά;

Από Boxnews.gr / στην κατηγορία NEWS / την Δευτέρα, 09 Ιαν 2017 11:02 ΜΜ / 0 Comment / 2723 προβολές
Κακοκαιρία-χιόνια
Κακοκαιρία – χιόνια

Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά στην Αττική αύριο λόγω του χιονιά;

Με το χιόνι να κάνει την εμφάνιση του στο ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας δήμοι της Αττικής ανακοινώνουν ότι τα σχολεία και παιδικοί σταθμοί αύριο Τρίτη 10/1/2017 θα είναι κλειστά.

Ειδικότερα στην Αττική οι δήμοι που έχουν ανακοινώσει ότι τα σχολεία θα είναι κλειστά αύριο Τρίτη 10/1/2017:

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους Αθηναίων, Κηφισιάς και Διονύσου, την Τρίτη λόγω των χιονοπτώσεων και του παγετού, όπως ενημέρωσαν οι δημοτικές αρχές.

Όπως ανακοίνωσε ο δήμος Αθηναίων, λόγω της χιονόπτωσης που επικρατεί στην Αθήνα και των προβλέψεων για παγετό τις πρωινές ώρες, αύριο Τρίτη, τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Αθηναίων, θα παραμείνουν κλειστά.

Ο δήμος Αθηναίων ζητεί από τους πολίτες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, στις απολύτως αναγκαίες, λόγω του πάγου που αναμένεται να σχηματιστεί σε πεζοδρόμια της πόλης.

Ακόμα, την Τρίτη 10/1 δεν θα λειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί και όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Ο Δήμος Γαλατσίου ενημερώνει ότι όλα τα σχολεία, Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που βρίσκονται στα διοικητικά όρια του Δήμου Γαλατσίου, θα παραμείνουν κλειστά αύριο Τρίτη 10/1/2017, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και παγετού, ώστε να αποφευχθούν οι άσκοπες μετακινήσεις και να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των πολιτών.

Επίσης, κλειστοί θα παραμείνουν αύριο και οι Δημοτικοί Βρεφικοί και Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Γαλατσίου.

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: fimes.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *