Ελληνίδα μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκαΐνη
Ελληνίδα μοντέλο – Χονγκ Κονγκ

Ποια είναι η Ελληνίδα μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με 2,5 κιλά κοκαΐνη.

Είδηση σε πολλά διεθνή ΜΜΕ έχει γίνει η σύλληψη μίας 19χρονης Ελληνίδας, μοντέλο στο επάγγελμα, για μεταφορά ναρκωτικών στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά δίκτυα του κρατιδίου, πρόκειται για την Εϊρίντ Μελισσαροπούλου, ελληνικής μεν καταγωγής, που δεν φαίνεται, όμως, να εργάζεται στη χώρα μας!

Σύμφωνα με τις ξένες ιστοσελίδες, στο σακίδιο πλάτης της πανύψηλης καλλονής βρέθηκε κοκαΐνη αξίας περίπου 300.000 δολαρίων, ενώ είχε φτάσει στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με πτήση από την Αιθιοπία.

Η Ελληνίδα κινδυνεύει ακόμα και με ισόβια κάθειρξη στην ασιατική χώρα. «Θεωρούμε ότι τα ναρκωτικά προορίζονταν για την τοπική αγορά κοκαΐνης», σημείωσαν αξιωματικοί της ασφάλειας.

συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ
συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ

Μάλιστα, προ ημερών είχαν συλληφθεί άλλα τρία κορίτσια πάλι με κοκαΐνη στην κατοχή τους.

Στο σακίδιο της βρέθηκαν συνολικά 2,5 κιλά κοκαΐνης, ενώ, όπως αναφέρεται, το μοντέλο εντοπίστηκε να μεταφέρει τα ναρκωτικά σε ειδικά διαμορφωμένες θήκες του σάκου της, κατά τη διάρκεια ελέγχου ρουτίνας.

«Πιστεύουμε ότι τα κατασχεθέντα ναρκωτικά ήταν για τοπική κατανάλωση. Προφανώς, οι έμποροι ναρκωτικών προσπάθησαν εφοδιαστούν εν όψει γιορτινής περιόδου» ανέφερε πηγή προσκείμενη στις έρευνες.

Προσέθεσε, δε, ότι οι Αρχές εξετάζουν το αν οι τέσσερις γυναίκες, ανάμεσά τους και η Ελληνίδα, σχετίζονται μεταξύ τους και «στρατολογήθηκαν» από τον ίδιο έμπορο ναρκωτικών, ώστε να περάσουν παράνομα κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ.

Οι υπόλοιπες τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν είναι μια 19χρονη που έφτασε από την Αιθιοπία, μια 52χρονη που έφτασε από το Περού μέσω Ολλανδίας και μια 24χρονη που έφτασε από την Τανζανία μέσω Αιθιοπίας.

Οι Αρχές την οδήγησαν στο τμήμα, φορώντας της κουκούλα, ώστε να μην αποκαλυφθεί το πρόσωπό της.

Αυτός είναι ο «Εσκομπάρ» της Θεσσαλίας (photo)

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: katechaki.gr