Ντοκουμέντο - Η σύλληψη του δολοφόνου του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου
σύλληψη δολοφόνου Ζαφειρόπουλου

Ντοκουμέντο – Η σύλληψη του δολοφόνου του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου (video)

Στη δημοσιότητα ήρθε ένα βίντεο-ντοκουμέντο από την επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψη του 32χρονου δολοφόνου του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Ο 32χρονος εντοπίστηκε στον καταυλισμό Ρομά της Εγλυκάδας Πατρών όπου είχε καταφύγει για να αποφύγει τη σύλληψη και να διαφύγει στη Γερμανία.

Ο Αλβανός είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον δικηγόρο για να κλείσουν το ραντεβού και μάλιστα οι φυσικοί αυτουργοί είχαν λάβει το ποσό των 3.000 ευρώ, ως προκαταβολή, τα οποία φέρεται να έδωσε μία γυναίκα.

Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργήθηκαν στις 29 Οκτωβρίου σε διαμέρισμα επί της οδού Σοφοκλέους στην Καλλιθέα, όπου διέμεναν οι φυσικοί αυτουργοί, βρέθηκαν χειροβομβίδες, όπλα και αστυνομικές στολές, ενώ συνελήφθη ένας ακόμη Αλβανός που όμως δεν εμπλέκεται στη δολοφονία.

Οι τρεις ηθικοί αυτουργοί έχουν κατηγορηθεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, παράβαση των νόμου περί όπλων και αλλοδαπών, παραχάραξη, πλαστογραφία και συμπλοκή.

Η εξέταση της βολίδας του πιστολιού προέρχεται από το ίδιο το οποίο είχε χρησιμοποιήσει ξανά σε καβγά Αλβανών για μία γυναίκα και για το λόγο αυτό έγινε επιχείρηση στην οδό Σοφοκλέους, στην Καλλιθέα.

Ο 32χρονος ομολόγησε την πράξη του και φέρεται να είπε ότι ήθελε να εκφοβίσει τον Ζαφειρόπουλο και όχι να τον σκοτώσει και ότι έγινε λάθος.

Ο Αλβανός πήγε σε τσιγγάνικο καταυλισμό στην Πάτρα για να κρυφτεί και να βρει τρόπο να διαφύγει στην Αλβανία. Οι αστυνομικοί, ωστόσο, κατάφεραν να φτάσουν τα ίχνη τους από τα τηλέφωνα και τις συνομιλίες.

Στο βίντεο εμφανίζεται ένα λευκό βαν, μέσα στο οποίο είναι ο στόχος των αστυνομικών. Πίσω  εμφανίζεται ένα συμβατικό αυτοκίνητο της Αστυνομίας να ακολουθεί με μεγάλη ταχύτητα.

Οι αστυνομικοί ακινητοποιούν το όχημα του 32χρονου και καταγράφονται τόσο οι φωνές όσο και η αναστάτωση στην περιοχή.

Μεγάλη ανατροπή στη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: lifo.gr – πηγή βίντεο: ΤΑΤΙΑΝΑ live