Λέσβος | Προφυλακιστέος ο πατέρας που βίαζε τις ανήλικες κόρες του
Λέσβος | πατέρας βίαζε τις ανήλικες κόρες του

Λέσβος | Προφυλακιστέος ο πατέρας που βίαζε τις ανήλικες κόρες του.

Στις Φυλακές Τριπόλεως αναμένεται να μεταχθεί ο 54χρονος από τη Λέσβο, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του.

Ο απόστρατος με τις κατηγορίες της  κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, αποπλάνηση, ασέλγεια μεταξύ συγγενών και πορνογραφία ανηλίκων, ομολόγησε ότι βίασε παρά φύσιν την 16χρονη κόρη του και ασελγούσε εις βάρος της επί έναν χρόνο (2012-2013), ωστόσο αρνήθηκε ότι παρενοχλούσε τη 15χρονη ή την μικρότερη ηλικίας 8 ετών, κόρη του.

«Αυτό θα είναι το μυστικό μας» φέρεται ότι έλεγε στη 16χρονη κόρη του, ο συνταξιούχος επαγγελματίας οπλίτης, προκειμένου να μην αποκαλύψει τα όσα συνέβαιναν, υπό την απειλή ότι δεν θα της επέτρεπε να ξαναβγεί από το σπίτι.

Κατά την Αστυνομική προανάκριση, από την εξερεύνηση στο κινητό τηλέφωνο του κατηγορουμένου εντοπίστηκε αρχείο βίντεο και φωτογραφίες, βάσει των οποίων αποδεικνύεται η ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης.

Όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε στους Αστυνομικούς επεδίωκε να παρακολουθεί βίντεο με πορνογραφικό περιεχόμενο  πριν ολοκληρώσει τις διατροφικές σκέψεις του με τις ανήλικες κόρες του.

Ο 54άχρονος φέρεται ενώπιον του Ανακριτή να υποστήριξε ότι έχει μετανιώσει και παραδέχτηκε το βιασμό της μεγάλης κόρης του, ενώ «απέδωσε» στα δύσκολα παιδικά χρόνια που βιώσει ο ίδιος της συμπεριφορά του και περιελάμβαναν ξυλοδαρμούς σε σχεδόν καθημερινή βάση.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης ο οποίος του ορίστηκε από το δικαστήριο, Μανώλη Χατζηχαλκιά, ο κατηγορούμενος ζήτησε συγχώρεση από τους Δικαστικούς Λειτουργούς και την οικογένειά του ενώ αποδέχτηκε μέρος των κατηγοριών, καθώς υποστηρίζει ότι, «..μία φορά και μόνο είχε επαφή παρά φύσιν με τη 16χρονη κόρη του, όταν οι μικρότερες αδελφές της απουσίαζαν με τη μητέρα τους ή στη γιαγιά τους. Για τη 14χρονη δεν παραδέχεται το καμία πράξη σε βάρος της. Εξάλλου και από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προκύπτει σεξουαλική κακοποίηση».

Ο διορισμός συνήγορος Μανώλης Χατζηχαλκιάς εξέφρασε τη συμπαράστασή του στις κόρες του κατηγορουμένου αλλά και στη 41άχρονη μητέρα των κοριτσιών, η οποία κατήγγειλε τον σύζυγό της, στις Αρχές.

Ο κατηγορούμενος μέσω του συνηγόρου του υπέβαλε αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης και όπως σημείωσε, «Ζήτησε να εξεταστεί από ειδικό, προκειμένου να καταλάβει κι ο ίδιος τους λόγους για τους οποίους έκανε ότι έκανε. Τα έχει μπερδεμένα στο μυαλό του, δεν ξέρω αν έχει καταλάβει το εύρος και το μέγεθος των πράξεών του. Επίσης, σύμφωνα με τον ίδιο, οι πράξεις του έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από το 2012 έως το 2013. Από τις καταθέσεις της 16χρονης προκύπτει ότι γινόταν έως και το 2014» πρόσθεσε ο κ. Χατζηχαλκιάς.

πηγή: nantiareport.wordpress.com