εκτακτη-ειδησηΙσχυρότατη έκρηξη στην Ιπποκράτους – Έσκασε βόμβα σε βιβλιοπωλείο

 Κλειστή η Ιπποκράτους στο ύψος της Βουλγαροκτόνου μετά την ισχυρή έκρηξη. Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι πήραν τηλέφωνο στην Εφημερίδα των Συντακτών και ενημέρωσαν για τη βόμβα.

Έντρομοι οι κάτοικοι στην περιοχή των Εξαρχείων έχουν βγει στους δρόμους.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο βιβλιοπωλείο Ελεύθερη Σκέψις

Ισχυρότατη έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 22:30 στην Ιπποκράτους 112 στο βιβλιοπωλείο Ελεύθερη Σκέψις και η οποία ήταν τόσο δυνατή που σκόρπισε τον τρόμο σε όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Ισχυρότατη έκρηξη στην Ιπποκράτους - Έσκασε βόμβα σε βιβλιοπωλείο

Η βόμβα έσκασε λίγα μετά το τηλεφώνημα αγνώστων στην Εφημερίδα των Συντακτών, όπου ένας άντρας μιλώντας ελληνικά προειδοποίησε για την ύπαρξη βόμβας στο βιβλιοπωλείο, επισημαίνοντας πως δεν πρόκειται για φάρσα.

Μάλιστα, ο άντρας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες προέτρεπε την αστυνομία να απομακρύνει τους κατοίκους της περιοχής από τα παράθυρά τους.

Η περιοχή μέσα σε ελάχιστα λεπτά αποκλείστηκε και οι αστυνομικοί σχεδόν ούρλιαζαν στους κατοίκους να μπουν μέσα στα σπίτια τους και να απομακρυνθούν από τα παράθυρά τους.

- Ισχυρότατη έκρηξη στην Ιπποκράτους - Έσκασε βόμβα σε βιβλιοπωλείο
Ισχυρότατη έκρηξη

Αμέσως μετά σημειώθηκε μία ισχυρότατη έκρηξη στο βιβλιοπωλείο Ελεύθερη Σκέψις η οποία προκάλεσε υλικές ζημιές όχι μόνο στο κατάστημα, αλλά και στις τζαμαρίες των διπλανών καταστημάτων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το συγκεκριμένο βιβλιοπωλείο έχει έναν εθνικιστικό προσανατολισμό στα βιβλία του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το συγκεκριμένο βιβλιοπωλείο έχει έναν εθνικιστικό προσανατολισμό στα βιβλία του.

twitter-logo-boxnews

πηγή: newsit.gr