Εξάρχεια - φωτοβολίδα στο πόδι
Εξάρχεια – φωτοβολίδα στο πόδι

Η στιγμή που η φωτοβολίδα καρφώθηκε στο πόδι της καθηγήτριας στα Εξάρχεια – Στην εντατική σε σοβαρή.

Διασωληνωμένη, σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» η Καθηγήτρια Νατάσα Τσουκαλά, η οποία τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στο αριστερό πόδι κατά την διάρκεια επεισοδίων στα Εξάρχεια.

Η γυναίκα υποβλήθηκε σε 6ωρη επέμβαση (ορθοπαιδική, αγγειοχειρουργική), καθώς το γόνατο έχει καταστραφεί, ενώ έχει σοβαρό πρόβλημα αρτηρία.

Η 55χρονη καθηγήτρια αντιμετωπίζει σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα λόγω εισπνοής χημικών, από το φώσφορο της φωτοβολίδας.

Η εγκληματολόγος και αναπληρώτρια καθηγήτρια εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris II βρέθηκε στα Εξάρχεια από ενδιαφέρον για την πορεία των επεισοδίων και για τον κίνδυνο που θα μπορούσαν να διατρέξουν άνθρωποι.

Σύμφωνα με το Ιατρικό Ανακοινωθέν που εξεδόθη από το νοσοκομείο: «Χθες το βράδυ, ώρα 21:18, διακομίσθηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του νοσοκομείου, «Ο Ευαγγελισμός», γυναίκα 55 ετών, τραυματισμένη από φωτοβολίδα στο αριστερό πόδι και με σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα λόγω εισπνοής χημικών. Αμέσως οδηγήθηκε στο χειρουργείο όπου υπεβλήθη σε 6ωρη επέμβαση (ορθοπαιδική και αγγειοχειρουργική). Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, διασωληνώμενη σε σοβαρή κατάσταση».

Νατάσα Τσουκαλά
Νατάσα Τσουκαλά

Ποια είναι η Νατάσα Τσουκαλά

Η κυρία Τσουκαλά είχε σπεύσει στο σημείο από ενδιαφερον για την πορεία των επεισοδίων και για τον κίνδυνο που θα μπορούσαν να διατρέξουν οι αναρχικοί. Η τραυματίας είναι νομικός εκπρόσωπος γνωστών αντιεξουσιαστών.

Πρόκειται για την εγκληματολόγο και αναπληρώτρια καθηγήτρια εγκληματολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris II, που στις 10 Μαΐου 2016, με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Τόσκα, διορίστηκε αντιπρόεδρος του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας του αρμόδιου υπουργείου. Η κυρία Τσουκαλά τη διετία 2010-2012 διετέλεσε σύμβουλος του Χρήστου Παπουτσή στο τότε υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Η στιγμή του τραυματισμού

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που δείχνει την άτυχη δικηγόρο να κείτεται αβοήθητη στο πεζοδρόμιο με την φωτοβολίδα καρφωμένη στο πόδι της.

Εξάρχεια – Σοβαρά τραυματίστηκε μία γυναίκα στα επεισόδια (video)

twitter-logo-boxnewsΑναδημοσίευση από: in.gr