Παρασκευή 24 Νοέμβριος, 2017
Edition: English (US)
Boxnews.gr

ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ από το Υπουργείο Οικονομικών για τα ομόλογα Σώρρα

Από Boxnews.gr / στην κατηγορία NEWS / την Πέμπτη, 05 Ιαν 2017 07:43 ΜΜ / 0 Comment / 2099 προβολές
Υπουργείο Οικονομικών | Απάντηση για τους φόρους σε καύσιμα, καφέ και τσιγάρα.
Υπουργείο Οικονομικών

ΕΠΕΙΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ από το Υπουργείο Οικονομικών για τα ομόλογα Σώρρα.

Την αντίδραση του υπουργείου Οικονομικών προκάλεσαν οι εξελίξεις με τον Αρτέμη Σώρρα, τον οποίο επικαλούνται πολλοί Έλληνες φορολογούμενοι προκειμένου να σβηστούν τα χρέη τους στο κράτος!

Η υπόθεση  βρίσκεται στα χέρια των αρμοδίων εισαγγελικών αρχών, υπογραμμίζουν κύκλοι του Υπουργείου Οικονομικών.

Τα αποτελέσματα της προκαταρκτικής εξέτασης που διενήργησε η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου έχουν ήδη διαβιβαστεί στις εισαγγελικές αρχές και ως εκ τούτου καλύπτονται από το απόρρητο της ποινικής προδικασίας.

Οι συνεργάτες του Ευκλείδη Τσακαλώτου ξεκαθαρίζουν πως οι οφειλέτες δεν απαλλάσσονται από τις υποχρεώσεις τους, δείχνοντας τα ομόλογα του «τρισεκατομμυριούχου» Σώρρα.

Η Διεύθυνση Εισπράξεων του υπουργείου έχει αποστείλει στις ΔΟΥ οδηγίες για τον χειρισμό των εξώδικων δηλώσεων που καταθέτουν όσοι οφειλέτες ζητούν τη… διαγραφή των χρεών τους, επικαλούμενοι τα κεφάλαια του Αρτέμη Σώρρα.

Κύκλοι του υπουργείου εξηγούν πως οι αρμόδιοι υπάλληλοι παραλαμβάνουν, ως έχουν υποχρέωση, τις εξώδικες δηλώσεις που καταθέτουν οι πολίτες, ενημερώνοντας τους πως αυτή η κίνηση, δεν τους απαλλάσσει από τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *