Δευτέρα 28 Μάιος, 2018
Edition: English (US)
Boxnews.gr

Εγκλωβισμένοι εκατοντάδες οδηγοί στην Αθηνών – Πατρών (video)

Από Boxnews.gr / στην κατηγορία NEWS / την Σάββατο, 07 Ιαν 2017 08:16 ΜΜ / 0 Comment / 2131 προβολές
Εγκλωβισμένοι εκατοντάδες οδηγοί στην Αθηνών - Πατρών
Εγκλωβισμένοι οδηγοί

Εγκλωβισμένοι εκατοντάδες οδηγοί στην Αθηνών – Πατρών.

Ουρές χιλιομέτρων έχουν δημιουργηθεί στο Αίγιο στην Εθνική Οδό Αθηνών Πατρών από αυτοκίνητα που δεν μπορούν να κινηθούν λόγω του πάγου και της κακοκαιρίας.

Οι οδηγοί είναι πάνω από 4 ώρες εγκλωβισμένοι, ενώ παρά τις εκκλήσεις τους, ακόμα δεν έχουν έρθει από τις αρχές να τους απεγκλωβίσουν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA, υπάρχουν τόσο αυτοκίνητα, όσο και λεωφορεία εγκλωβισμένα στο 160ο χιλιόμετρο, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι τα εν λόγω οχήματα δεν είχαν αλυσίδες.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες ή προβλήματα και όλοι οι οδηγοί είναι καλά στην υγεία τους. Ωστόσο, οι εγκλωβισμένοι επιβάτες ανησυχούν γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει λυθεί το πρόβλημα.

Σύμφωνα με μια επιβάτιδα ΚΤΕΛ:

Είναι απίστευτο για το 2017 αυτό που συμβαίνει. Υπάρχει αρκετός κόσμος εδώ, ηλικιωμένοι και μικρά παιδιά. Αυτά τα πράγματα είναι ανεπίτρεπτα. Ανησυχούμε ότι θα περάσουμε τη νύχτα εδώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την Ολυμπία Οδό προσπαθούν να βρουν τρόπο να ανοίξουν τον δρόμο, με το πρόβλημα να είναι πιο έντονο λίγο πριν το Αϊγιο.

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: newpost.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *