Βρέθηκε ο μικρός Φοίβος -Συνελήφθη ο συζυγοκτόνος πατέρας του
Φοίβος – Τζέιμς Λέσι

Βρέθηκε ο μικρός Φοίβος – Συνελήφθη ο συζυγοκτόνος πατέρας του.

Μετά από 18 ημέρες αγωνίας, βρέθηκε ο μικρός Φοίβος, τον οποίο είχε απαγάγει ο πατέρας του από τη Χαλκιδική μετά από τη στυγερή δολοφονία της συζύγου του.

Το τετράχρονο αγόρι και ο πατέρας του έμεναν σε καλύβα στην Ορμύλια Χαλκιδικής, εκεί όπου ο 33χρονος Αλβανός είχε δολοφονήσει την εν διαστάσει σύζυγό του στις 6 Ιανουαρίου, αρπάζοντας το ένα από τα δύο τους παιδιά.

Παρά την περιπέτεια, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Φοίβος είναι καλά στην υγεία του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, ενώ το αγόρι είναι ξανά στην αγκαλιά του παππού του που έκανε διαρκείς εκκλήσεις στον δράστη για την παράδοση του παιδιού.

Οι αρχές συνέλαβαν τον συζυγοκτόνο, για τον οποίο η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό όλο αυτό το διάστημα και ανακρίνεται. 

Πώς τον εντόπισαν

Ο Τζέιμς Λέσι και ο τετράχρονος γιος του εντοπίστηκαν από Αλβανούς εργάτες, οι οποίοι είχαν πάει να κλαδέψουν στην περιοχή και κοίταξαν μέσα στην καλύβα, όπου είδαν τον 33χρονο και το παιδί να κοιμούνται. Αμέσως ειδοποιήθηκαν η αστυνομία και η οικογένεια του αγοριού.

Ο 33χρονος σύμφωνα με πληροφορίες είπε στην αστυνομία ότι είχε πάει στην καλύβα τα ξημερώματα, καθώς περιφερόταν σε διάφορες καλύβες το τελευταίο διάστημα. Ακόμη, τους είπε ότι επιχείρησε να φύγει από την περιοχή, αλλά δεν τα κατάφερε εξαιτίας των μπλόκων που είχαν στηθεί.

πηγή: iefimerida.gr