Βάρκιζα-πολυτελές-διαμέρισμα-κοκαΐνη
Βάρκιζα – πολυτελές διαμέρισμα – κοκαΐνη

Βάρκιζα – Αυτό είναι το πολυτελές διαμέρισμα και τα 135 κιλά κοκαΐνης – Εμπλέκονται και γνωστά ονόματα της Αθήνας.

Την άκρη του νήματος για την εξάρθρωση μεγάλης σπείρας ναρκωτικών φαίνεται πως ανακάλυψε η Αστυνομία, μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 33χρονου Σέρβου.

Αυτή μάλιστα έγινε μέσα στο πολυτελές διαμέρισμα του στην Βάρκιζα, όπου βρέθηκε η ποσότητα ρεκόρ των 135 κιλών κοκαΐνης, ενώ στο σπίτι βρέθηκε και το ποσό των 12.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο συλληφθείς Σέρβος ονόματι Μάρτιν, είναι 33 ετών, μελαχρινός και μετρίου αναστήματος.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, οργανώθηκε μεγάλη επιχείρηση στο πολυτελές διαμέρισμα του αλλοδαπού διακινητή.

Η εισβολή στο διαμέρισμα έγινε σε χρόνο ρεκόρ, με συνέπεια ο ύποπτος να πιαστεί κυριολεκτικά στον… ύπνο και να βρεθεί με χειροπέδες.

Οι αστυνομικοί είχαν φροντίσει να εξασφαλίσουν ένταλμα για εξονυχιστική έρευνα της πολυτελούς κατοικίας και ερευνούν τον ρόλο του αλλοδαπού συλληφθέντα.

Βάρκιζα-πολυτελές-διαμέρισμα-κοκαΐνη

Πρόκειται για μία ποσότητα ρεκόρ… η αξία της οποίας φτάνει τα 5 εκατομμύρια ευρώ. Από την προανάκριση προκύπτει ότι εμπλέκονται και γνωστά ονόματα της Αθήνας, ενώ αναζητείται ακόμη ένα άτομο και γίνονται έρευνες στην Αττική. Τον είχαν στο στόχαστρο για μήνες.

Ο εντοπισμός των ναρκωτικών έγινε μετά από πολύμηνη έρευνα και αξιοποίηση συγκεκριμένων πληροφοριών του σώματος δίωξης ναρκωτικών. Η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται, καθώς το κύκλωμα απαρτίζεται από δεκάδες άτομα. Ο άνδρας που συνελήφθη οδηγήθηκε στην ασφάλεια για ανάκριση.

Βάρκιζα-πολυτελές-διαμέρισμα-κοκαΐνη

Έκανε τη μεγάλη ζωή

Ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη είναι 33 ετών, σερβικής καταγωγής, και ζούσε σε ένα πολυτελές διαμέρισμα. Το είχε νοικιάσει μέσω διαδικτύου, σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής, στην Βάρκιζα.

Η κοκαΐνη ήταν μέσα στο σπίτι του Σέρβου που κανείς δεν υποψιαζόταν. Μάλιστα, ο άντρας έκανε και «μεγάλη ζωή» ενώ κυκλοφορούσε με πολυτελές αμάξι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 33χρονος έφτασε στην Αθήνα πριν από τρεις εβδομάδες. Κάποιοι τον… παρέλαβαν και τον έβαλαν στα «μονοπάτια» της καλής ζωής…

Οι ποινικολόγοι Σάκης Κεχαγιόγλου και Γεώργιος Δρύλλης ανέλαβαν από κοινού την υπεράσπιση του Σέρβου.

Εντοπίστηκε τεράστια ποσότητα κοκαΐνης 135 κιλά σε διαμέρισμα στην Βάρκιζα

twitter-logo-boxnews

Αναδημοσίευση από: newsit.gr – και: iefimerida.gr