Αυτός είναι ο 37χρονος που βίασε 12χρονη στη Καβάλα.
37χρονος

Αυτός είναι ο 37χρονος που βίασε 12χρονη στη Καβάλα.

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία μετά από άδεια της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καβάλας, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Θράκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 37χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε και αποπλάνηση ανήλικης.

Συγκεκριμένα, ο δράστης συνελήφθη την 14-9-2015, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία Καβάλας, κατηγορούμενος για βιασμό, αποπλάνηση ανήλικης και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Όπως προέκυψε, ο 37χρονος, την 15-7-2015 το μεσημέρι, στην Καβάλα, προσέγγισε ανήλικη, που συμπλήρωσε το 12ο έτος και με τη χρήση σωματικής βίας, αφού την ακινητοποίησε, προέβη σε ασελγείς πράξεις (βίασε) σε βάρος της και την εξανάγκασε σε συνουσία.

Πρόκειται για τον Χαϊτίδη Βασίλειο του Γεωργίου και της Δομνίκης, που γεννήθηκε 3-11-1978 στη Γερμανία, κάτοικο Καβάλας.

Αυτός είναι ο 37χρονος που βίασε 12χρονη στη Καβάλα
ο 37χρονος που βίασε 12χρονη

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα του βιασμού, της αποπλάνησης ανηλίκου που συμπλήρωσε το 12ο όχι όμως το 14ο έτος της ηλικίας του και για το πλημμέλημα της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

πηγή: ethnos.gr