κωδικές ονομασίες Κολωνάκι κοκαΐνη
κωδικές ονομασίες – κοκαΐνη

Αυτές είναι οι κωδικές ονομασίες που χρησιμοποιούσαν οι επώνυμοι του Κολωνακίου για την κοκαΐνη.

Από τα πιο τρανταχτά, από τα πιο πρωτοκλασάτα ονόματα της Ελληνικής showbiz  θα καταληφθεί το εδώλιο του κατηγορουμένου στη δίκη που θα γίνει στις 18 Μαΐου του 2018 με κατηγορίες για διακίνηση κοκαΐνης ακόμη και το αδίκημα της σύστασης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης.

Οι 27 κατηγορούμενοι έχουν εξεταστεί από τον ανακριτή πριν από έναν χρόνο και αφού συστάθηκαν οι κατηγορίες, η υπόθεση θα οδηγηθεί στο δικαστήριο και αναμένεται να συνταράξει το Πανελλήνιο.

Ιδιαίτερο όμως ενδιαφέρον προκαλούν οι αποκαλύψεις, μέσα από την δικογραφία, για τον τρόπο αλλά και τις κωδικές ονομασίες που χρησιμοποιούσαν οι κατηγορούμενοι.

Η δράση του κυκλώματος άρχισε να ξετυλίγεται μετά από μια καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ. και ακολούθησε καταγραφή συνομιλιών από τον κοριό της αστυνομίας.

Από εκεί προκύπτουν και οι κωδικές λέξεις που χρησιμοποιούσαν τα μέλη του κυκλώματος με τους πελάτες για τις αγοραπωλησίες τους:

«Τσόκο»: Κατεργασμένο χασίς τύπου «σοκολάτα».

«Κρεμούλα»: Μεθαμφεταμίνη τύπου MDMA.

«Malboro μαλακό»: Κοκαΐνη.

«Κοκορέτσι»: Κοκαΐνη.

«Λουλούδια», «Παπάδες», «20ευρη κάρτα», «CD»: Ηταν ακόμη μερικές κωδικές ονομασίες που χρησιμοποιούσαν για τα ναρκωτικά.

«Αλβανό»: Αν το ναρκωτικό που ήθελαν ήταν από την Αλβανία.

«Πατρίδα»: Αν το ναρκωτικό που ζητούσαν ήταν ελληνικό.

«Φου»: Οταν ο πελάτης δεν είχε ιδιαίτερη προτίμηση για την προέλευση του ναρκωτικού.

«Σκου»: Αν ο πελάτης ήθελες skunk.

Κολωνάκι – Παρουσιαστές, ηθοποιοί, μοντέλα σε κύκλωμα κοκαΐνης

twitter-logo-boxnewsΑναδημοσίευση από: ereportaz.gr